search
'Obi-Wan Kenobi' brengt mogelijk oude bekende terug
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi' brengt mogelijk oude bekende terug

De serie rond Obi-Wan Kenobi kan misschien Qui-Gon Jinn terugbrengen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het gerucht gaat dat de Obi-Wan Kenobi-serie waar nu druk aan gewerkt wordt, straks ook een rol heeft voor Qui-Gon Jinn. De vraag is nog of Liam Neeson dan te zien is in de serie, of enkel te horen.

Het recent verschenen boek Skywalker: Family at War van Kristin Baver laat zien dat Obi-Wan geleerd heeft om met Qui-Gon te communiceren. Dat deed hij tien jaar na Revenge of the Sith:

Communicatie via de Force
"Voordat hij en Yoda uit elkaar gingen, onthulde de oude Jedi dat Obi-Wan's geliefde meester Qui-Gon Jinn teruggekeerd was uit de wereld van de Force, en zijn bewustzijn zelfs na zijn dood wist te laten manifesteren. Het kostte tien jaar, maar uiteindelijk was Obi-Wan ertoe in staat om met zijn beste vriend te communiceren via de kosmische Force."

Recent kwamen we er nog achter dat de serie rond Obi-Wan Kenobi zich tien jaar na Revenge of the Sith afspeelt. Daarmee lijkt het gerucht niet heel vreemd dat ook Liam Neeson in de serie te horen zal zijn.

Tegelijk weten we van Neeson dat hij nog niet benaderd is voor een terugkeer in de televisieserie. Hij ziet die terugkeer niet direct zitten heeft hij in het verleden al eens verteld, maar als het enkel om een dagje met stemwerk gaat, is het niet onmogelijk.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen