Acteur 'Peaky Blinders' seizoen 6 lyrisch over het scenario

Acteur 'Peaky Blinders' S6 lyrisch over scenario

De scenario's van het zesde seizoen van de televisieserie worden heel goed volgens de acteur Conrad Khan.

Jim Pedd, 11 april 2021 om 11:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het is nog altijd wachten op de zesde reeks van Peaky Blinders. De serie komt straks tot een einde met het nieuwe seizoen. Maar de franchise blijft voorlopig bestaan.
Nu vertelt Conrad Khan, een relatief onbekende en jonge acteur met een nieuwe rol in de televisieserie van de BBC, dat hij het een geweldig seizoen vindt.

Een droom die uitkomt
"Het scenario is ongelofelijk. Toen ik mijn eerste auditie had, vond ik het zo cool om te mogen leven. Ik kon het ook echt niet geloven, het was een droom die echt uitkomt," aldus Conrad.

Hij vertelde al eens over de zenuwen die hij voelde bij het spelen van een rol in de serie. "Ik was zo nerveus toen ik in de trailer zat op de set, omdat het zo'n familie is waarin iedereen elkaar ook echt al kent." Khan: "Ik voelde mij een beetje een buitenstaander, vooral omdat ik pas bij het einde op kwam dagen. Maar de regisseur zei dat ik me staande hield en dat is denk ik een goed teken. Als ik het verpest, zullen de fans me haten!"

Gelukkig lijkt dat wel snor te zitten. Peaky Blinders krijgt nog een zesde seizoen van de BBC en dan is het verhaal van Tom Shelby voorbij. Maar de franchise gaat voorlopig nog wel door volgens showrunner Steven Knight.
Bron: NME

Lees meer over: Peaky Blinders, BBC, Tom Shelby, Cillian Murphy, Steven Knight, Conrad Khan

Informatie over de serie: Peaky Blinders

Populair nieuws