search

Ons nieuws van zondag 11 april 2021

Eerste beeld van de 'Friends'-reünie dan eindelijk online verschenen
Series / Foto's

Eerste beeld van de 'Friends'-reünie dan eindelijk online verschenen

De serie krijgt straks een speciale aflevering waarvoor de castleden van de serie terugkeren.

De opnames van de speciale aflevering van Friends die al enige tijd geleden aangekondigd werd zijn eindelijk van start. Dat laat acteur Matthew Perry weten in een bericht op Instagram dat hij vervolgens verwijderde.

Friends was gedurende tien seizoenen te zien op NBC. De sitcom draaide om zes hoofdpersonen, die elk heel eigen levens en vooral ook problemen had. Maar ondanks dat de serie twee decennia geleden al eindigde, leeft de boel nog steeds.

Nieuwe special
Om die reden besloot HBO Max een special te maken met daarin de zes oorspronkelijke castleden. Hoewel Perry de post snel verwijderde nadat hij deze geplaatst had, staat deze wel nog op andere sociale media:

Tweet verwijderd

De reünie wordt dus eindelijk opgenomen. De opnames zullen niet lang duren, het is in feite gewoon een speciale aflevering waarin de castleden terugblikken op het grote succes dat ze ooit boekten met de televisieserie.

De special is straks op HBO Max te zien en zal vermoedelijk met die streamingdienst op een zeker moment ook naar Nederland komen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jeremy Renner opnieuw als Ronin in Marvel-serie 'Hawkeye'?
Series / Nieuws

Jeremy Renner opnieuw als Ronin in Marvel-serie 'Hawkeye'?

We zagen Renner al eventjes als de brutere versie van Hawkeye aan het begin van Avengers: Endgame.

Jeremy Renner hint met een nieuwe foto op zijn Instagram-account naar meer Ronin de Disney+-serie Hawkeye.

Marvel Studios heeft Renners Clint Barton later dit jaar eindelijk een soloproject, na ruim 10 jaar bijrollen in verschillende MCU-films te hebben gespeeld. Het grootste deel van de serie zal zich afspelen na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame en laten zien hoe Barton Kate Bishop (Hailee Steinfeld) opleidt als de nieuwe Hawkeye.

Maar hoeveel de focus ook ligt op de samenwerking tussen Clint en Kate, is er ook ruimte om het verleden van Hawkeye verder te onderzoeken. Een personage dat we in elk geval zullen zien is Swordsman, die Clint en zijn broer Barney in het verleden trainde.

Ronin is back
Het lijkt er echter ook op dat we meer zullen zien van Bartons tijd als Ronin, het duistere alter-ego dat hij aannam nadat Thanos zijn familie en de de helft van de wereldbevolking liet verdwijnen.

De opnames van het eerste seizoen van de serie lijken nu hun einde te naderen en Renner zal dus niet voor niks een afbeelding van Ronin delen. In welke mate we deze kant van zijn personage zullen zien, is uiteraard afwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' krijgt mogelijk deze spin-off
Series / Nieuws

'The Walking Dead' krijgt mogelijk deze spin-off

AMC wil weten of fans interesse hebben in een serie die gaat over Negan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
AMC Networks houdt een enquête onder kijkers om te zien of er interesse is in een spin-off van The Walking Dead. Dat nadat de aflevering Here's Negan te zien was op de zender.

In die aflevering zien we het oorsprongsverhaal van Negan, die samen met zijn door kanker gevelde vrouw Lucille probeert te overleven in de eerste maanden van de zombie-apocalypse. In de aflevering ontmoeten we ook de eerste Savior, Laura, die Negan zijn knuppel geeft.

Een serie?
Na de première van Here's Negan probeert AMC nu te achterhalen of fans interesse hebben in "aanvullende afleveringen of series die het verhaal van Negan verkennen voordat hij de groep van Rick Grimes leerde kennen".

Wellicht dat er dus, als er genoeg mensen zin hebben in zo'n serie, deze er echt komt. Van acteur Jeffrey Dean Morgan weten we dat er "geen gesloten deuren" zijn na de aflevering en dat hij interesse heeft om vaker terug te keren als Negan.

"Er wordt over gesproken, de goede mensen bij AMC Networks en de mensen die werken aan The Walking Dead hebben zelfs gevraagd of ik er interesse in zou hebben. Maar heel eerlijk? Ik denk dat ze dat bij vrijwel alle personages hebben gedaan, niet alleen bij mij," aldus Morgan.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Arrow'-fans opgelet: 'Heels' van Stephen Amell is bijna klaar
Series / Nieuws

'Arrow'-fans opgelet: 'Heels' van Stephen Amell is bijna klaar

De acteur speelt straks de hoofdrol in een serie die over worstelen gaat.

Iets meer dan een jaar geleden begonnen de opnames van een heel nieuwe serie voor Starz, Heels. Daarin speelt acteur Stephen Amell een van de hoofdrollen. Afgelopen september gingen de camera's weer draaien (na een stop wegens de coronaproblematiek) en nu is men klaar.

Acteur Stephen Amell plaatste op Twitter een foto waaruit blijkt dat de productie eindelijk klaar is. Hij was lekker kort en krachtig met zijn bericht: "Seizoen 1 is opgenomen. Wacht maar tot je het ziet."

Twee broers
De serie draait om twee broers die een worstelshow hebben in Georgia, 'The Duffy Wrestling Association'. De serie is gemaakt door Michael Waldron, en Amell is te zien naast onder meer Alison Luff, Chris Bauer, Allen Maldonado, James Harrison, Kelli Berglund, Mary McCormack en David James Elliot.Heels draait, zo schrijft Starz in de synopsis, om ze mannen en vrouwen die hun dromen najagen in de wereld van pro-wrestling in kleine dorpjes. De serie speelt zich af in een hechte gemeenschap in Georgia, waar we een bedrijfje volgen dat draait om twee broers en rivalen die strijden om het nalatenschap van hun vader.

In de ring is er altijd een schurk, de Heel, en die wordt gespeeld door het personage van Amell. Maar soms kan het ook in de echte wereld moeilijk zijn om los te laten wie je in de ring bent.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Crown'-acteurs over de dood van prins Philip
Series / Nieuws

'The Crown'-acteurs over de dood van prins Philip

De sterren van The Crown die de rol van Philip speelden zijn geraakt door zijn dood.

De Britse prins Philip is deze week overleden. Netflix, acteurs Tobias Menzies en Matt Smith reageren nu op het treurige nieuws.

De twee acteurs speelden allebei al de rol van Philip in Netflix-serie The Crown. Elke twee seizoenen wordt de complete cast vervangen door een nieuwe en zien we de personages die zij spelen in andere rollen. In het vijfde en zesde seizoen is Jonathan Pryce te zien as Philip.

Meerdere statements
Van verschillende kanten zijn er nu statements over de dood van Philip. Netflix reageerde als volgt: "Netflix, Left Bank Pictures, Sony Pictures Television en het productieteam van The Crown zijn erg geraakt door het nieuws van de dood van de Duke of Edinburgh. Onze gedachten zijn bij de hele Royal Family."

Menzies zei het volgende: "Voor zover ik iets weet van de Duke of Edinburgh, denk ik te kunnen zeggen dat hij het niet interessant zou vinden dat een acteur die hem op televisie heeft gespeeld, zijn mening over zijn leven geeft, dus ik laat het aan Shakespeare: - 'O good old man! How well in thee appears the constant service of the antique world…' Rust in vrede."

En Matt Smith zei het volgende: "Ik wil mijn medeleven betuigen aan Her Majesty the Queen en de Royal Family. Prince Philip was dé man. En dat wist hij. 99 jaar oud, met zoveel stijl. Bedankt voor al je werk, het zal niet hetzelfde zijn zonder jou."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zet je maar schrap voor 'The Falcon and the Winter Soldier' aflevering 5
Series / Nieuws

Zet je maar schrap voor 'The Falcon and the Winter Soldier' aflevering 5

De serie The Falcon and the Winter Soldier is alweer bijna klaar!

The Falcon and The Winter Soldier krijgt een bijzonder lange aflevering. Nummer vijf duurt namelijk een uur! Dat meldt de Reddit-gebruiker die tot nu toe van elke aflevering wist te vertellen hoeveel minuten deze duurt.

In de Marvel-serie volgen we The Falcon en The Winter Soldier, tijdens een missie om te achterhalen wie het supersoldaat-programma opnieuw gestart heeft. Daarbij jagen ze onder meer op de Flag-Smashers, een anarchistische groep, en op de mysterieuze Power Broker. En krijgen ze hulp van niemand minder dan Baron Zemo.

Bijna voorbij
De serie is nu alweer bijna voorbij, maar heel veel delen van het verhaal van The Falcon and The Winter Soldier gaan nu pas langzaam richting afronding.

Daarom zullen de twee laatste afleveringen vermoedelijk ook de langsten zijn. Volgens Reddit-gebruiker U/Plenty_Echidna_545 duurt de boel ditmaal 61 minuten. Dat is het langste tot nu toe in de serie.

De serie krijgt nog twee afleveringen en heeft nog veel te doen. De verhalen van John Walker, Sharon Carter, de Power Broker, Baron Zemo, Isaiah Bradley en zelfs Wakanda zijn nog niet rond.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Acteur baalt enorm van stopzetten van zijn 'Macgyver'-serie
Series / Nieuws

Acteur baalt enorm van stopzetten van zijn 'Macgyver'-serie

Lucas Till over het einde van de rebootserie Macgyver na vijf seizoenen.

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat de rebootserie Macgyver ermee stopt na het op dit moment draaiende vijfde seizoen. De fans balen uiteraard dat we het voorlopig weer zonder Angus "Mac" MacGyver moeten doen.

Ook voor de cast, waaronder hoofdrolspeler Lucas Till, is het uiteraard geen leuk nieuws. De serie zal afgerond worden met uiteindelijk een kleine honderd afleveringen en even zoveel avonturen.

De kijkcijfers zijn gedaald van gemiddeld bijna 10 miljoen kijkers tijdens het eerste seizoen naar nog geen vijf miljoen tijdens het huidige vijfde seizoen.

Lucas Till reageert op cancelen
De acteur was er snel bij en had een flink verhaal over het stopzetten van zijn serie. "Waar te beginnen? De afgelopen vijf jaar zijn waar ik later naar zal kijken als DE meest leerzame jaren van mijn leven," aldus Till op Instagram.

Hieronder lees je zijn complete reactie. Met vijf seizoenen heeft Macgyver het voldoende lang volgehouden voor de nodige verhalen rond de undercover agent die de misdaad liever bestrijdt met ingenieuze technische hoogstandjes dan met dodelijk geweld.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De billen van Law & Order: Organized Crime'-acteur zijn trending
Series / Nieuws

De billen van Law & Order: Organized Crime'-acteur zijn trending

De billen van acteur Christopher Meloni trokken de meeste aandacht op Twitter rond Law & Order: Organized Crime.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Law & Order: Organized Crime zorgde voor wat hilariteit op Twitter. Een setfoto liet vooral de billen van acteur Christopher Meloni zien.

Meloni zorgde sowieso al voor heel wat furore, aangezien hij na jarenlange afwezigheid ineens terugkeerde in de franchise. Met een heel eigen serie is hij terug, vooral omdat zijn echtgenote Kathy om het leven kwam bij een bomaanslag. Daardoor is het personage er nu ineens op gebrand om de georganiseerde criminaliteit aan te pakken.

Trending op Twitter
Maar vooral geinig op dit moment is dat acteur Meloni trending was op Twitter. Een Twitteraar, PeterNHess, deelde een foto die de billen van de 60-jarige acteur liet zien. En die zagen er inderdaad wat opvallend uit.

Overigens gooide Meloni wat olie op het vuur door zowel op de foto als op de trend te reageren. Dat een paar dagen nadat hij zijn zestigste verjaardag vierde:Het zorgde in elk geval voor heel wat hilariteit bij de fans. Volgens bedenker Dick Wolf van de serie, krijgt Organized Crime in tegenstelling tot andere series in de franchise verhalen die hele seizoenen of grote delen van seizoenen kunnen duren.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Acteur 'Peaky Blinders' seizoen 6 lyrisch over het scenario
Series / Nieuws

Acteur 'Peaky Blinders' seizoen 6 lyrisch over het scenario

De scenario's van het zesde seizoen van de televisieserie worden heel goed volgens de acteur Conrad Khan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is nog altijd wachten op de zesde reeks van Peaky Blinders. De serie komt straks tot een einde met het nieuwe seizoen. Maar de franchise blijft voorlopig bestaan.

Nu vertelt Conrad Khan, een relatief onbekende en jonge acteur met een nieuwe rol in de televisieserie van de BBC, dat hij het een geweldig seizoen vindt.

Een droom die uitkomt
"Het scenario is ongelofelijk. Toen ik mijn eerste auditie had, vond ik het zo cool om te mogen leven. Ik kon het ook echt niet geloven, het was een droom die echt uitkomt," aldus Conrad.

Hij vertelde al eens over de zenuwen die hij voelde bij het spelen van een rol in de serie. "Ik was zo nerveus toen ik in de trailer zat op de set, omdat het zo'n familie is waarin iedereen elkaar ook echt al kent." Khan: "Ik voelde mij een beetje een buitenstaander, vooral omdat ik pas bij het einde op kwam dagen. Maar de regisseur zei dat ik me staande hield en dat is denk ik een goed teken. Als ik het verpest, zullen de fans me haten!"

Gelukkig lijkt dat wel snor te zitten. Peaky Blinders krijgt nog een zesde seizoen van de BBC en dan is het verhaal van Tom Shelby voorbij. Maar de franchise gaat voorlopig nog wel door volgens showrunner Steven Knight.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Falcon and the Winter Soldier' krijgt gigantische cameo in de volgende aflevering
Series / Nieuws

'The Falcon and the Winter Soldier' krijgt gigantische cameo in de volgende aflevering

Disney+-serie The Falcon and the Winter Soldier heeft iets moois in petto voor de fans.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Showrunner Malcolm Spellman teasede al dat er een grote cameo in de vijfde aflevering van The Falcon and The Winter Soldier zou zitten. Meer details wilde Spellman op dat moment helaas niet geven. Maar vandaag lijken we een indicatie te hebben.

Vorige maand onthulde Spellman dat de vijfde aflevering een grote cameo zou hebben, van "een heel, heel gevestigd personage" met een "sterke persoonlijkheid", die "samengewerkt heeft met een van de grote wereldschokkende helden zoals Thor".

Maar wie dan?
Vandaag heeft /Film wat details over wat we kunnen verwachten.

"Dit verrassingspersonage is er niet een die we al gezien hebben in het MCU en ook niet een die er aan zit te komen in een toekomstige film. Maar we hebben wel geleerd dat het een bestaand Marvel Comics-personage is, dat gespeeld wordt door een bekende acteur."

Wie het is weten we dus nog altijd niet. Maar wie weet zullen we bijvoorbeeld eindelijk de Power Broker ontmoeten in de vijfde aflevering en wordt die gespeeld door een bekende. Of zit er dan toch nog een ander Marvel-personage aan te komen?Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.