De billen van Law & Order: Organized Crime'-acteur zijn trending

Law & Order: Organized Crime lekker fout trending

De billen van acteur Christopher Meloni trokken de meeste aandacht op Twitter rond Law & Order: Organized Crime.

Jim Pedd, 11 april 2021 om 11:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Law & Order: Organized Crime zorgde voor wat hilariteit op Twitter. Een setfoto liet vooral de billen van acteur Christopher Meloni zien.
Meloni zorgde sowieso al voor heel wat furore, aangezien hij na jarenlange afwezigheid ineens terugkeerde in de franchise. Met een heel eigen serie is hij terug, vooral omdat zijn echtgenote Kathy om het leven kwam bij een bomaanslag. Daardoor is het personage er nu ineens op gebrand om de georganiseerde criminaliteit aan te pakken.

Trending op Twitter
Maar vooral geinig op dit moment is dat acteur Meloni trending was op Twitter. Een Twitteraar, PeterNHess, deelde een foto die de billen van de 60-jarige acteur liet zien. En die zagen er inderdaad wat opvallend uit.

Overigens gooide Meloni wat olie op het vuur door zowel op de foto als op de trend te reageren. Dat een paar dagen nadat hij zijn zestigste verjaardag vierde:Het zorgde in elk geval voor heel wat hilariteit bij de fans. Volgens bedenker Dick Wolf van de serie, krijgt Organized Crime in tegenstelling tot andere series in de franchise verhalen die hele seizoenen of grote delen van seizoenen kunnen duren.
Lees meer over: Law and Order Organized Crime, Law and Order, Christopher Meloni, Dick Wolf

Populair nieuws