Fan van 'Avatar: The Last Airbender'? Check dan deze series op Netflix

Fan van 'Avatar'? Check dan deze series op Netflix

Netflix heeft een hele rits series in zijn aanbod die interessant zijn voor fans van Avatar: The Last Airbender.

Door onze nieuwsredactie, 12 april 2021 13:42

Hoewel Netflix nog werkt aan een live-action versie van Avatar: The Last Airbender, is de hoop van de fans natuurlijk vooral gericht op de nieuwe serie die bedenker Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko maken. Vandaag bekijken we vijf topseries die Netflix aanraadt als je van Avatar houdt.
The Legend of Korra: Avatar Korra heeft geleerd om water, aarde en vuur te sturen. Ze wil nu graag aan haar training in luchtsturen beginnen, maar problemen in de stad verstoren haar plannen.

Trollhunters: Tales of Arcadia: Als een doodgewone jongen per toeval een amulet vindt, verandert zijn leven drastisch en wordt hij de beschermer van twee werelden.

The Dragon Prince: Door een buitengewone ontdekking worden twee menselijke prinsen en een elvenstrijder aangezet tot een epische reis om vrede te stichten in hun oorlogvoerende landen.

The Hollow: De tieners Adam, Mira en Kai kennen elkaar niet, maar worden samen verward wakker in een ruimte zonder deuren en ramen. Hoe zijn ze hier beland?

Voltron: Legendary Defender: De redding van het universum ligt plots in hun handen. Als machtige robot trekken ze ten strijde tegen het kosmische kwaad.

Lees meer over: Netflix, Avatar The Last Airbender, The Legend of Korra, Trollhunters Tales of Arcadia, The Dragon Prince, The Hollow, Voltron Legendary Defender

Populair nieuws