search
Deze 'Game of Thrones'-ster keek de serie nooit af
Series / Nieuws

Deze 'Game of Thrones'-ster keek de serie nooit af

Michael McElhatton heeft de serie helemaal niet afgekeken, dat zag hij niet zitten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Michael McElhatton speelde in Game of Thrones de rol van Roose Bolton. Maar ondanks zijn belangrijke rol in de televisieserie, heeft hij het achtste seizoen nog niet gezien.

Heel wat fans waren allerminst te spreken over het achtste seizoen van Game of Thrones. Niet alleen werden verhaallijnen wel heel snel afgerond, ook waren lang niet alle twists even vanzelfsprekend. Dat leidde ertoe dat McElhatton de serie niet af heeft gekeken.

Niet gezien
McElhatton speelde de rol van Roose Bolton tot het vijfde seizoen. Tegenover Express onthult de acteur dat hij de serie vervolgens nooit afgekeken heeft.

"Ik heb het laatste seizoen niet gezien," aldus de acteur. "Ik keek het altijd wat later en vond het echt geweldig. Maar ik stond niet te springen voor het laatste seizoen. Tegelijk denk ik wel dat ik ze ooit ga kijken, maar er was zoveel negatieve aandacht, nietwaar? Ik was zo teleurgesteld, en het is echt jammer. Maar ik heb het nog niet gezien."

Volgens de acteur was de serie ook vooral slachtoffer van zijn eigen succes. "Hoe kan je zo groot en zo origineel en vernieuwend zijn, en dat acht seizoenen lang? Ergens moet het dan mis gaan. En misschien was het wel beter om na zeven seizoenen te stoppen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen