search

Ons nieuws van maandag 12 april 2021

Guardians of the Multiverse op poster veelbelovende Marvel-serie 'What If...?'
Series / Posters

Guardians of the Multiverse op poster veelbelovende Marvel-serie 'What If...?'

Na The Falcon and the Winter Soldier en Loki volgt de animatieserie What If...?

We hebben nog twee afleveringen van The Falcon and the Winter Soldier te gaan en daarna verschijnt ook nog het zesdelige Loki. Als die serie is afgerond, dan is het tijd voor de veelbelovende animatieserie What...?

In de serie krijgen we te zien hoe het Marvel Cinematic Universe eruit had gezien als het allemaal net even anders was gelopen met de verschillende personages. Een nieuwe poster hint naar een opvallende ontwikkeling: de komst van de Guardians of the Multiverse.

What If...? Guardians of the Multiverse?
Op het affiche zien we heel wat personages, waaronder Peggy Carter/Captain Britain, Erik Killmonger, T'Challa/Star-Lord, Gamora, Black Widow, Doctor Strange en een alternative versie van Thor. Boven hen zien we The Watcher. Samen lijken ze de Guardians of the Multiverse te vormen.

What If...? verschijnt in de zomer van 2021 met tien afleveringen. Later moet een tweede seizoen verschijnen met nogmaals tien afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heel wat 'The Mandalorian'-castleden terug in 'The Book of Boba Fett'
Series / Nieuws

Heel wat 'The Mandalorian'-castleden terug in 'The Book of Boba Fett'

Dat belooft wat met de spin-off van The Mandalorian. Mooi nieuws voor de fans!

Het gerucht gaat dat een hele rits personages van The Mandalorian een belangrijke rol krijgt in de serie The Book of Boba Fett. We hoorden al eens dat Din Djarin erin te zien zou zijn, maar nu gaan er nog meer geruchten.

Het verhaal van Kessel Run Transmissions is dat Bill Burr's populaire deserteur ook te zien is in de spin-off rond Boba Fett. Hij speelde de rol van Migs Mayfeld en keert mogelijk dus terug. Verder zouden ook Greef Karga (Carl Weathers) en Vance Cobb (Timothy Olyphant) in de nieuwe serie zitten.

The Book of Boba Fett
We kunnen vooralsnog weinig zeggen over de serie, behalve dat deze voortborduurt op de teaser die we te zien kregen aan het einde van het tweede seizoen van The Mandalorian.

Daarin zagen we hoe Boba Fett niemand minder dan Bib Fortuna om het leven bracht, om vervolgens de troon van Jabba the Hutt te claimen. Daarmee woont hij nu dus op Tatooine, waar hij nog te dealen heeft met Cobb Vance (die ooit zijn harnas droeg).

Verder was Greef Karga een contactpersoon van de Bounty Hunter's Guild, en als Boba Fett werk nodig heeft, zou hij dus een logische contactpersoon zijn. Mocht hij een team nodig hebben, kan Mayfeld helpen met het vinden van dat team.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Game of Thrones'-ster keek de serie nooit af
Series / Nieuws

Deze 'Game of Thrones'-ster keek de serie nooit af

Michael McElhatton heeft de serie helemaal niet afgekeken, dat zag hij niet zitten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Michael McElhatton speelde in Game of Thrones de rol van Roose Bolton. Maar ondanks zijn belangrijke rol in de televisieserie, heeft hij het achtste seizoen nog niet gezien.

Heel wat fans waren allerminst te spreken over het achtste seizoen van Game of Thrones. Niet alleen werden verhaallijnen wel heel snel afgerond, ook waren lang niet alle twists even vanzelfsprekend. Dat leidde ertoe dat McElhatton de serie niet af heeft gekeken.

Niet gezien
McElhatton speelde de rol van Roose Bolton tot het vijfde seizoen. Tegenover Express onthult de acteur dat hij de serie vervolgens nooit afgekeken heeft.

"Ik heb het laatste seizoen niet gezien," aldus de acteur. "Ik keek het altijd wat later en vond het echt geweldig. Maar ik stond niet te springen voor het laatste seizoen. Tegelijk denk ik wel dat ik ze ooit ga kijken, maar er was zoveel negatieve aandacht, nietwaar? Ik was zo teleurgesteld, en het is echt jammer. Maar ik heb het nog niet gezien."

Volgens de acteur was de serie ook vooral slachtoffer van zijn eigen succes. "Hoe kan je zo groot en zo origineel en vernieuwend zijn, en dat acht seizoenen lang? Ergens moet het dan mis gaan. En misschien was het wel beter om na zeven seizoenen te stoppen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van 'Avatar: The Last Airbender'? Check dan deze series op Netflix
Series / Featured

Fan van 'Avatar: The Last Airbender'? Check dan deze series op Netflix

Netflix heeft een hele rits series in zijn aanbod die interessant zijn voor fans van Avatar: The Last Airbender.

Hoewel Netflix nog werkt aan een live-action versie van Avatar: The Last Airbender, is de hoop van de fans natuurlijk vooral gericht op de nieuwe serie die bedenker Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko maken. Vandaag bekijken we vijf topseries die Netflix aanraadt als je van Avatar houdt.

The Legend of Korra: Avatar Korra heeft geleerd om water, aarde en vuur te sturen. Ze wil nu graag aan haar training in luchtsturen beginnen, maar problemen in de stad verstoren haar plannen.

Trollhunters: Tales of Arcadia: Als een doodgewone jongen per toeval een amulet vindt, verandert zijn leven drastisch en wordt hij de beschermer van twee werelden.

The Dragon Prince: Door een buitengewone ontdekking worden twee menselijke prinsen en een elvenstrijder aangezet tot een epische reis om vrede te stichten in hun oorlogvoerende landen.

The Hollow: De tieners Adam, Mira en Kai kennen elkaar niet, maar worden samen verward wakker in een ruimte zonder deuren en ramen. Hoe zijn ze hier beland?

Voltron: Legendary Defender: De redding van het universum ligt plots in hun handen. Als machtige robot trekken ze ten strijde tegen het kosmische kwaad.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Indrukwekkende realistische series bij de NPO in mei
Series / Nieuws

Indrukwekkende realistische series bij de NPO in mei

De NPO toont de prachtige Deense serie over een moord aan boord van een duikboot

In mei verschijnt de Nederlandse vierdelige miniserie Thuisfront, over een bataljon militairen na hun terugkeer van een internationale missie in Afghanistan. Daarnaast komt de NPO met nieuwe Scandinavische titels, waaronder The Investigation. Deze serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de duikbootmoord.

Thuisfront
Nederlands oorlogsdrama, BNNVARA

Geschreven door o.a. Paul Jan Nelissen (Van God Los en Oorlogswinter) en geregisseerd door Tim Oliehoek. Met in de hoofdrollen Bram Suijker, Lykele Muus, Minne Koole en Genelva Krind.

Een tragische gebeurtenis brengt een groep veteranen voor het eerst weer samen, maar de bijeenkomst legt oude wonden bloot. Ze worden nog altijd achtervolgd door een voorval tijdens hun missie. Terwijl de oorlog nog in hun hoofd woedt, strijden ze voor erkenning aan het thuisfront. Enkelen van hen zijn bereid een ultieme daad te stellen. Anderen proberen escalatie te voorkomen.

De hele serie is vanaf 9 mei te streamen via NPO Plus. Vanaf dan ook wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start.

The Investigation
Waargebeurd verhaal, KRO-NCRV

Gebaseerd op het onderzoek naar de moord op Kim Wall. Met o.a. Søren Malling (A Hijacking, Borgen) en Pilou Asbæk (Game Of Thrones, A War). Gemaakt door Tobias Lindholm (bekend van Borgen en Mindhunter) in samenwerking met rechercheur Møller en Wall's ouders.

Aan boord van een vermiste duikboot zijn de maker en een Zweedse journaliste. Dit kost de hoofdrechercheur Jens Moller en zijn team de nodige hoofdbrekens.

De hele serie is vanaf 14 mei te streamen via NPO Plus. Vanaf 15 mei wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start.

Huss
Zweedse detective, KRO-NCRV

Een decennium na de serie Irene Huss vertelt Huss het verhaal van haar dochter. Katarina treedt in de voetsporen van haar moeder en wordt rechercheur bij de politie van Göteburg.

Als nieuwkomer in het korps moet ze niet alleen zien om te gaan met het harde leven in de stad, maar ook met haar achterdochtige collega's. Het team lijkt haar niet echt te willen accepteren.

De hele serie is vanaf 21 mei te streamen via NPO Plus. Vanaf 5 juni wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start.

Top Dog
Zweedse detective, KRO-NCRV

Gebaseerd op de nieuwste trilogie van bestsellerauteur en advocaat Jens Lapidus.

Advocaat Emily (Josefin Asplund) knokt om hogerop te komen, maar dat kost de nodige moeite. Teddy (Alexej Manvelov) is net vrij uit de gevangenis en wil zijn oude leven voorgoed achter zich laten. Ze gaan allebei noodgedwongen op zoek naar de ontvoerde zoon van een steenrijke zakenman.

De hele serie is vanaf 7 mei te streamen via NPO Plus. Vanaf 8 mei wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start

En verder:
The Bay 2
Britse detective, KRO-NCRV
Seizoen 2 is vanaf 28 mei te streamen op NPO. Vanaf 4 juni wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video had eindelijk weer een drukke serieweek!
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video had eindelijk weer een drukke serieweek!

Check hier alle nieuwe toevoegingen die Amazon Prime Video gedaan heeft deze week.

De laatste weken is het niet superdruk op Amazon Prime Video als het op nieuwe series aankomt. Vandaag is het echter iets drukker dan normaal. We zetten de nieuwe series voor je op een rij.

Daarbij beginnen we met de serie die wekelijks een nieuwe aflevering debuteert, gevolgd door series met nieuwe seizoenen.

Invincible (S01E05): Zeker over zijn nieuwe krachten riskeert Mark de samenwerking met een lokale boef om een misdaadbaas aan te pakken, terwijl hij tegelijkertijd worstelt met school en een nieuwe relatie.

En dan zijn er nog vier series met nieuwe seizoenen:

Draken: Rijders van Berk (4 seizoenen): De serie begint vlak na de gebeurtenissen van de film How to Train Your Dragon. De Rode Dood is verwoest en de Vikingen van Berk hebben vrede gesloten met de draken, die nu naast hen leven in het dorp.

THEM (1 seizoen): THEM is een serie die terreur in Amerika onderzoekt. Dit seizoen gaat over een zwart gezin dat van North Carolina naar een witte buurt in Los Angeles verhuist in de jaren 50 van de 20e eeuw. Hun idyllische huis wordt het startpunt van kwade krachten, bij de buren en buitenaards, die ze plagen en kapot willen maken.

Wir Kinder vom Bahnhof Zoo (1 seizoen): Wir Kinder von Bahnhof Zoo draait om zes tieners die hard vechten voor hun dromen van geluk en vrijheid en die gaandeweg al hun problemen met ouders, leraren en anderen achter zich laten. De serie is een prachtig geschoten epos over opgroeiende jongeren en schetst een uitdagend, controversieel en indrukwekkend beeld van de drugs- en clubscene in Berlijn.

Chicago PD (4 seizoenen): Producer en Emmy-winnaar Dick Wolf en het team achter Chicago Fire presenteren Chicago PD, een bloedstollende nieuwe politieserie over de mannen en vrouwen van District 21 van het Chicago Police Department, die hun leven in de waagschaal stellen om de orde en veiligheid in de gemeenschap te waarborgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dikke tegenvaller voor Netflix-serie 'The Witcher: Blood Origin'
Series / Nieuws

Dikke tegenvaller voor Netflix-serie 'The Witcher: Blood Origin'

Actrice Jodie Turner-Smith geeft de hoofdrol weg aan iemand anders.

Actrice Jodie Turner-Smith lijkt een grote naam te kunnen gaan worden in Hollywood. Ze was al te zien in films als Queen & Slim (2019) en The Neon Demon (2016) en ze is binnenkort te zien naast Michael B. Jordan in de Amazon-film Without Remorse.

Ook zou ze de hoofdrol gaan spelen in de miniserie The Witcher: Blood Origin van Netflix, een eenmalige prequelserie die volgt op het succes van de moederserie The Witcher met Henry Cavill. Dat gaat echter niet door.

Turner-Smith vertrekt bij Blood Origin
Turner-Smith moest in de serie, die zich 1200 jaar eerder afspeelt, de rol gaan spelen van de krachtige strijder Eile. Dit gaat niet door aangezien de vertraging van de opnames tot een agendaconflict leidt.

Op den duur zal The Witcher: Blood Origin op Netflix moeten gaan verschijnen. Een exacte verschijningsdatum is nog niet bekend. Eerst krijgen we nog het tweede seizoen van The Witcher en de animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf.

Turner-Smith zien we binnenkort in de miniserie Anne Boleyn van de Britse zender Channel 5. Daarin speelt ze de hoofdrol. Hieronder de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 superspannende series op Netflix om in één ruk te bingen
Series / Featured

3 superspannende series op Netflix om in één ruk te bingen

Deze series doen het nu ontzettend goed op de streamingdienst

Hieronder tips voor drie spannende horrorseries die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

Ratched | Bing nu! | 1 seizoen

In 1947 begint Mildred Ratched als verpleegkundige bij een vooraanstaand psychiatrisch ziekenhuis. Maar onder haar stijlvolle uiterlijk gaat een duistere kant schuil. Deze psychologische thriller-prequelserie is een gebaseerd op het boek One Flew Over the Cuckoo's Nest uit 1962 van Ken Kesey.The Haunting of Bly Manor | Bing nu! | 1 seizoen

'Dood' betekent niet 'weg'. Een au pair komt terecht in een afgrond vol angstaanjagende geheimen in deze gothic romance van de maker van The Haunting of Hill House. Met (opnieuw) rollen voor Victoria Pedretti, Oliver Jackson-Cohen en Henry Thomas is dit een vermakelijke horrorserie van bedenker Mike Flanagan.Scream | Bing nu! | 2 seizoenen

In deze nieuwe vervolgserie van de klassieke horrorfranchise, leidt een cyberpest-incident in Lakewood tot een moord met huiveringwekkende echo's uit het verleden. Helaas is het derde seizoen nog niet te zien op Netflix. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de rechten, aangezien het derde seizoen werd uitgezonden door VH1 en niet MTV.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' seizoen 4 gaat 'meegroeien' met de acteurs
Series / Nieuws

'Stranger Things' seizoen 4 gaat 'meegroeien' met de acteurs

Het nieuwe seizoen van de televisieserie van Netflix wordt veel volwassener dan wat we tot nu toe gezien hebben.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De cast van Stranger Things is druk bezig met de opnames van het vierde seizoen van de serie in Atlanta. Fans kijken natuurlijk heel erg uit naar het nieuwe seizoen.

De afgelopen weken waren er al heel wat blikken op de set, maar veel over het nieuwe seizoen horen we eigenlijk niet. Gelukkig is er acteur Gaten Matarazzo, die de rol van Dustin Henderson speelt in de serie, om iets meer over het nieuwe seizoen te vertellen.

Een stuk volwassener
Matarazzo vertelde aan ET Online dat het nieuwe seizoen een stuk volwassener is. "Als het op de toon aankomt, dan is dit nieuwe seizoen zeker volwassener en ik denk dat ze dat bewust gedaan hebben. Dat ze de serie graag net zo volwassen wilden laten worden als de kinderen," aldus Matarazzo.

"Naarmate wij ouder worden, moeten onze personages ook ouder worden. Ze gebruiken dit feit in hun voordeel, omarmen het zelfs en schrikken er dus ook niet van terug als onze stemmen lager worden en we groeien. Ze gebruiken het in hun schrijven en het is echt ongelofelijk wat ze doen."

Wanneer het nieuwe seizoen te zien is weten we nog niet.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het Arrowverse gaat alleen maar imposanter worden de komende jaren
Series / Nieuws

Het Arrowverse gaat alleen maar imposanter worden de komende jaren

Met alleen maar nieuwe series op komst, die allemaal grote budgetten krijgen.

Als je gedacht had dat het Arrowverse dood is, dan hebben we nieuws voor je. Ondanks een rits annuleringen van series, lijkt de franchise van televisieserie The CW voorlopig nog wel door te gaan.

Volgens Mikey Sutton van de site Geekosity, ziet het er juist goed uit voor de franchise. Dat nadat een hele rits series in de franchise helaas stopgezet werd. Denk maar aan Supergirl en Black Lightning, die er allebei mee stoppen.

Nog groter worden
Beide series zijn gestopt, en de serie Green Arrow and the Canaries kwam er helaas niet. Maar de toekomst brengt ons mogelijk meer.

Volgens Sutton werd bijvoorbeeld Green Arrow and the Canaries geannuleerd vanwege het coronavirus en de problemen die komen kijken bij het maken van een serie met allerhande maatregelen op de set. De serie Superman & Lois maakte verder Supergirl overbodig en de serie Black Lightning krijgt een spin-off in de vorm van Painkiller.

Sutton stelt op basis van zijn bronnen binnen The CW dat het Arrowverse alleen maar gaat groeien. Het zou de bedoeling zijn van The CW om er meer premium producties van te maken, wat ook meteen betekent dat de budgetten hoger worden. Dat komt mede doordat The CW de series samen met HBO Max maakt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De Disney+ serie  'Moon Knight' toont een brute trainingsvideo
Series / Video/clip/featurette

De Disney+ serie 'Moon Knight' toont een brute trainingsvideo

De serie van Disney+ wordt echt keihard als we deze beelden zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het productiebedrijf van Oscar Isaac heeft weer een nieuwe video gedeeld waarin de acteur zich voorbereidt op de rol van Marc Spector. Het personage is straks te zien in de serie Moon Knight op streamingdienst Disney+.

Oscar Isaac en Ethan Hawke zijn allebei gespot in Budapest, waar ze zich als het goed is voorbereiden op de opnames van Moon Knight. Daar traint Isaac dus ook druk voor de serie, en dat ziet er gaaf uit.

Brute vechtstijl
In de video, die gedeeld werd door Mad Gene Media, zien we Isaac zich druk voorbereiden op de serie. ZIjn personage hanteert duidelijk een behoorlijk brute vechtstijl en lijkt er niet op uit om gevangenen te nemen.

De messen die hij gebruikt in de trainingsvideo, zullen in de serie zelf vermoedelijk vervangen worden door de zwaarden die we kennen van het personage.

Bekijk op instagram


Moon Knight draait om Marc Spector, een huurling met meerdere persoonlijkheden. Hij krijgt krachten van de Egyptische maangod Khonshu. De serie krijgt vermoedelijk zes afleveringen en zal volgend jaar te zien zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki' zit gevangen op deze nieuwe foto van de Marvel-serie
Series / Foto's

'Loki' zit gevangen op deze nieuwe foto van de Marvel-serie

De serie is pas in juni te zien op streamingdienst Disney+, dus we moeten nog even wachten.

Als The Falcon and the Winter Soldier over twee weken voorbij is, is het wachten op de volgende serie in de franchise: Loki. Die komt er gelukkig snel aan en vandaag hebben we een nieuwe foto van de serie.

Empire Magazine debuteerde een nieuw nummer en in dat nieuwe nummer staat deze Marvel-serie voor Disney+ centraal. In het nummer debuteert Marvel natuurlijk ook een hele rits foto's, waaronder eentje die we ook op Twitter aantroffen.

Nieuwe foto
De nieuwe foto laat Loki zien, die net gevangen genomen is door de Time Variance Authority. Het is een moment dat zich vlak na Avengers: Endgame afspeelt, waarin het personage vermoedelijk terecht staat.De televisieserie Loki laat zien hoe de God of Mischief ingeschakeld wordt door de Time Variance Authority om zijn fouten uit het verleden recht te zetten. Specifiek werkt hij daarbij samen met Mobius M. Mobius, een rol van Owen Wilson.

Loki laat volgens de synopsis van Marvel Studios zien hoe hij "uit de schaduwen van zijn broer" stapt. We moeten trouwens wel even op de serie wachten, deze gaat namelijk op 11 juni van start.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keert Morgan misschien toch terug in 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Keert Morgan misschien toch terug in 'The Walking Dead'?

Na een avontuur in Fear the Walking Dead, is alles mogelijk? Of toch niet...

Acteur Lennie James hoopt heel erg dat hij weer eens met Andrew Lincoln in een Walking Dead-serie te zien zal zijn. Maar nadat hij eerst speelde in The Walking Dead, en nu in Fear the Walking Dead zit, lijkt dat er niet meer in te zitten.

"Ik kan je zeggen, zonder dubbelzinnigheid, dat hij niet terug naar Rick wil gaan om hem te vertellen dat het goed zit en hij gelijk had," begon James tijdens een interview met ComicBook.com.

Kleine kans
"Zou hij het doen? Ik weet het niet, het is niet aan mij natuurlijk. Maar ik zou echt alles geven om weer met Andy Lincoln te spelen. We hadden het echt leuk samen en ik denk dat we goed samenwerkten. Dus ja, waarom zou ik dat niet willen doen?"

In het vierde seizoen van Fear the Walking Dead dacht zijn personage Morgan er zelfs even over na om zijn nieuwe groep overlevers mee te nemen naar de Alexandria Safe-Zone. Maar dat deed hij niet, waarna hij in Texas in aanraking kwam met de Pioneers.

Het zesde seizoen van Fear the Walking Dead is nu in volle gang.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De serie 'Revenge' moet nog altijd een revival krijgen wat Emily van Camp betreft
Series / Nieuws

De serie 'Revenge' moet nog altijd een revival krijgen wat Emily van Camp betreft

De serie Revenge zou straks gewoon alsnog terug moeten keren vindt Emily van Camp.

Actrice Emily van Camp is weer te zien in het Marvel Cinematic Universe, waarin ze de rol van Sharon Carter speelt. Voordat ze daarvoor tekende, was de actrice te zien als Emily Thorne in de serie Revenge.

De serie draaide om het personage van Van Camp, dat naar de Hamptons ging om daar wraak te nemen op een rijke familie die haar en haar vader verraden had. Afgelopen zomer bleek dat er gesprekken gevoerd werden over een revival, maar dat ABC er uiteindelijk van af zag.

Toch nog mogelijk
Wat de actrice betreft, moet niemand "ooit nooit zeggen". De revival was volgens haar behoorlijk interessant geworden. We hadden een Latina-immigrant in Malibu gezien, die haar wraak probeerde te nemen op een farmaceutische dynastie.

Die vermoordde haar moeder, vernietigde haar familie en zorgde voor een grote wereldwijde epidemie. Volgens haar "werd erover gesproken, en ik weet dat ze het op een heel andere en nieuwe manier terug wilden brengen".

De kans bestaat volgens de actrice nog altijd dat de serie terugkeert. "Ik weet alleen niet of ze het echt willen op dit moment". Toch is de kans klein dat haar personage terugkeert: "haar verhaal is echt afgerond. Maar tegelijk weet je het nooit. Ik bedoel, ik dacht ook dat ik nooit meer de rol van Sharon zou spelen, en kijk waar ik ben?"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.