search
Zijn de 'Star Trek'-filmsterren straks in een serie te zien?

Zijn de 'Star Trek'-filmsterren straks in een serie te zien?

Acteur Zachary Quinto ziet het wel zitten om terug te keren als Spock in meer Star Trek.

Jim Pedd
De Kelvin-films zijn al vijf jaar niet meer te zien geweest. In 2016 zagen we Star Trek: Beyond, wat de laatste film was die verscheen in de reeks. Maar wat acteur Zachary Quinto betreft, keert de cast snel terug.

Pop Culture sprak met de acteur, en vroeg hem naar de toekomst in Star Trek. Wat Quinto betreft, keert zijn versie van Spock terug. Een serie kan ook.

Alles kan
"Het is moeilijk om te zeggen. Ik overweeg alles wat op mijn pad komt, en maak iedere keer weer een persoonlijke afweging. Dus het is moeilijk om voor iedereen te spreken hierover. Maar alles kan," begon Quinto.

Hij heeft het personage Spock nog altijd niet achter zich gelaten. "Ik hou van dat personage en ook van die wereld. Ik denk dat er veel mogelijkheden om goede verhalen te vertellen liggen. Maar het hangt af van wie, wat, waar, wanneer en waarom. En al die vragen kan je alleen maar heel specifiek beantwoorden, dus niet direct hypothetisch. Dus we zullen zien."

Wellicht dat zo'n serie er straks dus echt in zit? Hoe dan ook kondigde Paramount Pictures aan dat in juni 2023 de nieuwe film te zien is, mogelijk een voortzetting met de Kelvin-cast, maar mogelijk ook een reboot.Aanbevolen artikelen