Katee Sackhoff niet zeker van terugkeer in 'The Mandalorian'

Katee Sackhoff niet zeker van The Mandalorian S3

Actrice Katee Sackhoff weet niet helemaal zeker of ze terug kan keren in meer afleveringen.

Jim Pedd, 13 april 2021 om 07:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Actrice Katee Sackhoff weet op dit moment niet of ze terugkeert in The Mandalorian. De actrice was te zien als Bo-Katan en weet nu niet wat er in zit voor haar in de franchise.
Bo-Katan maakte haar live-action debuut in de tweede aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian. Ze is op jacht naar het Darksaber en kruist het pad met Din Djarin, die haar en de andere Nite Owls helpt bij een missie.

Een terugkeer?
Hoewel je gezien het einde van het tweede seizoen eigenlijk wel zou verwachten dat Bo-Katan terugkeert, vertelt Sackhoff nu dat ze van niets weet.

"Ik zou eerlijk willen dat ik je iets zou kunnen vertellen. Maar ik weet echt van niets. Ik weet waar we geëindigd zijn en dat is alles wat ik voor je heb. Ik kan alleen mijn eigen voorstellingsvermogen gebruiken en hopen dat we iets cools te zien krijgen, maar ik heb echt geen idee," aldus Sackhoff.

De kans lijkt vrij groot dat de actrice uiteindelijk gewoon te zien is, dus laten we daar maar van uit gaan. De derde reeks laat wel nog even op zich wachten, lijkt het.
Bron: Looper

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney Plus, Katee Sackhoff, Bo Katan

Populair nieuws