'Loki'-acteur Tom Hiddleston kan het niet geloven dat hij de rol nog speelt

'Loki'-acteur kan terugkeer niet geloven

Tom Hiddleston vindt het bijzonder dat hij na tien jaar nog steeds Loki mag spelen.

Jim Pedd, 13 april 2021 12:20

Acteur Tom Hiddleston verscheen tien jaar geleden voor het eerst als Loki, in de Marvel-film Thor. Al die jaren later is hij nog niet klaar als het personage.
Hiddleston krijgt over een paar weken namelijk zijn eerste serie als Loki, eentje die voor Disney+ gemaakt is. Tijdens een interview gaf Hiddleston toe dat hij nog altijd niet kan geloven dat hij de God of Mischief nog altijd speelt.

Niet te geloven
"Het is echt opwindend. Ik kan niet geloven dat ik het personage nog steeds speel," vertelde Hiddleston. "Ik ben vereerd dat ik het nog altijd kan, en ben blij dat hij een groot deel van mijn leven is. Ik realiseerde mij dat ik hem al een kwart van mijn leven speel."Natuurlijk kan en mocht Hiddleston niets vertellen over het verhaal van de serie. Maar hij liet wel weten er enorm naar uit te kijken.

"Ik werd echt omringd door buitengewone mensen, die nog niet eerder in deze wereld mochten spelen: Gugu [Mbatha-Raw], Wunmi [Mosaku], Richard E. Grant en Owen Wilson. Ze brengen allemaal een buitengewoon charisma en speelsheid naar de personages."

In de serie zien we Loki die gearresteerd wordt door de TVA en zijn fouten uit het verleden recht moet zetten. Door hem zijn de tijdlijnen namelijk verpest. Vanaf 11 juni is de serie te zien op Disney+.
Lees meer over: Loki, Tom Hiddleston, Disney Plus, Marvel Studios, MCU

Populair nieuws