'Loki' zit gevangen op deze nieuwe foto van de Marvel-serie

'Loki' zit gevangen op deze nieuwe foto

De serie is pas in juni te zien op streamingdienst Disney+, dus we moeten nog even wachten.

Jim Pedd, 12 april 2021 10:19

Als The Falcon and the Winter Soldier over twee weken voorbij is, is het wachten op de volgende serie in de franchise: Loki. Die komt er gelukkig snel aan en vandaag hebben we een nieuwe foto van de serie.
Empire Magazine debuteerde een nieuw nummer en in dat nieuwe nummer staat deze Marvel-serie voor Disney+ centraal. In het nummer debuteert Marvel natuurlijk ook een hele rits foto's, waaronder eentje die we ook op Twitter aantroffen.

Nieuwe foto
De nieuwe foto laat Loki zien, die net gevangen genomen is door de Time Variance Authority. Het is een moment dat zich vlak na Avengers: Endgame afspeelt, waarin het personage vermoedelijk terecht staat.De televisieserie Loki laat zien hoe de God of Mischief ingeschakeld wordt door de Time Variance Authority om zijn fouten uit het verleden recht te zetten. Specifiek werkt hij daarbij samen met Mobius M. Mobius, een rol van Owen Wilson.

Loki laat volgens de synopsis van Marvel Studios zien hoe hij "uit de schaduwen van zijn broer" stapt. We moeten trouwens wel even op de serie wachten, deze gaat namelijk op 11 juni van start.
Lees meer over: Loki, Tom Hiddleston, TVA, Time Variance Authority, Owen Wilson, Disney Plus, Marvel Studios

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws