Gruwelmoment 'Fear the Walking Dead' was lang geleden gepland

Gruwelmoment Fear the Walking Dead lang gepland

De première van het zesde seizoen van Fear the Walking Dead eindigde met een grote twist.

Jim Pedd, 13 april 2021 om 13:25

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fear the Walking Dead is weer in volle gang. Het zesde seizoen ging afgelopen weekend van start met het tweede deel. Nu blijkt dat de grote schok aan het einde van de aflevering al een jaar geleden gepland is.
Acteur Garrett Dillahunt was lang te zien als John Dorie. Hij eindigde dood in de nieuwe aflevering en lag als Walker in de rivier. ZIjn dood was al lange tijd gepland.

Duidelijk gepland
"Ik weet niet precies wanneer, maar de dood van John is iets waar we sinds seizoen 5 over gesproken hebben. Tussen seizoen 5 en 6 hadden we ook veel gesprekken over de wijze waarop John zou vertrekken," vertelde Dillahunt aan EW.

"Toen kwamen ze met dit geweldige idee. Iets geweldigs, tragisch, buitengewoons en geloofwaardig in deze wereld. Het is een duidelijke manier om afscheid te nemen van dit personage, maar ook een manier om het verhaal voort te drijven."

De acteur wilde zelf graag verder, maar het is ook een creatieve beslissing die bij het verhaal paste. "Na een tijdje wil ik weer iets anders doen. En gelukkig kon dat."
Bron: EW

Lees meer over: Fear the Walking Dead, John Dorie, Garrett Dillahunt, AMC, The Walking Dead

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws