'Star Trek: Strange New Worlds' doet iets moois voor de fans

'Star Trek: Strange New Worlds' doet iets moois

De serie Star Trek: Strange New Worlds brengt oude uniformen en sets terug.

Jim Pedd, 13 april 2021 om 15:36

De serie Star Trek: Strange New Worlds was al in productie, maar deelde opmerkelijk genoeg niets tijdens de First Contact Day van Paramount+. Medebedenker en -showrunner Akiva Goldsman had gelukkig wel wat nieuws voor de fans.
In een gesprek met The Hollywood Reporter vertelde Goldsman dat de look van de USS Enterprise en de uniformen van de crew anders zal zijn dan wat we tot nu toe gezien hebben. Allemaal om beter te passen bij Star Trek: The Original Series. Dat moet ook wel, omdat de serie zich heel erg gaat meten aan het origineel.

Dezelfde stijl en verhalen
"Het is een dun koord om op te balanceren, want we willen natuurlijk voor continuïteit in de verhalen en stijl zorgen. Maar we willen ook dat Strange New Worlds een andere serie is," vertelde Goldsman.

"Het is geen Discovery. Er zitten meer verwijzingen naar The Original Series en de uniformen zijn iets aangepast, de sets ook. Je weet vast nog wel dat de Enterprise als een klein onderdeel van Discovery bestond. Maar nu is het een heel eigen object. Als je je ogen sluit en denkt aan de belangrijkste sets en situaties, dan denk je aan The Original Series. Dat is tenminste wat wij willen bereiken."

De opnames van het eerste seizoen vinden op dit moment plaats. Het is nog niet bekend wanneer Star Trek: Strange New Worlds in Nederland te zien is.
Bron: THR

Lees meer over: Star Trek Strange New Worlds, Paramount Plus, Akiva Goldsman, Enterprise

Populair nieuws