search
'Star Trek: Strange New Worlds' onthult zijn cast!
Series / Video/clip/featurette

'Star Trek: Strange New Worlds' onthult zijn cast!

De serie Star Trek: Strange New Worlds laat zien wie de cast is en laat ze meteen wat iconische zinnen uitspreken.

Star Trek: Strange New Worlds begint dan eindelijk met de opnames. Dat niet alleen, Paramount+ heeft vandaag ook meteen vijf nieuwe castleden onthuld.

Babs Olusanmokun, Christina Chong, Celia Rose Gooding, Jess Bush en Melissa Navia hebben getekend voor vaste rollen in de televisieserie. Dat niet alleen, er is ook een teaser video vrijgegeven die laat zien hoe de cast de beroemde openingstekst van Star Trek voorleest.

Eerste seizoen
De televisieserie speelt zich af op het moment dat Captain Christopher Pike aan het hoofd van de Enterprise stond. De serie heeft hoofdrollen voor Anson Mount als Christopher Pike, Rebecca Romijn als Number One en Ethan Peck als Science Officer Spock.

Wat ze precies gaan doen weten we niet, al is bekend dat de serie zich afspeelt in de jaren dat Pike en zijn bemanning met de Enterprise door het universum vlogen, op zoek naar nieuwe plekken om te verkennen. Precies dat wordt ook geteased in onderstaande video:De serie is een van de vijf die in productie zijn in de Star Trek-franchise. Dat belooft dus wat de komende tijd voor fans.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen