'Powerpuff' onthult opvallende blik op de live-action Powerpuff Girls

'Powerpuff' onthult live-action Powerpuff Girls

De Powerpuff Girls zagen er niet eerder zo uit als op deze foto, heel opvallend!

Jim Pedd, 13 april 2021 om 16:38

De opnames van de live-action Powerpuff-pilot zijn officieel van start. The CW deelt vandaag de eerste blik op de drie hoofdpersonen van de reboot.
We zien dus Blossom, Bubbles en Buttercup, die weer helemaal in actie komen. De rollen van de drie dames worden gespeeld door Chloe Bennet, Dove Cameron en Yana Perrault.

Officiële foto's
Nadat er al beelden van de set lekten, zien we nu eindelijk officieel beeldmateriaal van de drie. De foto's die uitgelekt waren keken terug naar de tienerjaren van de personages. Dat betekent dus dat ze nu niet meer in de jurkjes rondlopen die we kennen van de animatieserie.Naast de foto's, heeft The CW ook beschrijvingen van de drie personages vrijgegeven.

BLOSSOM UTONIUM: Hoewel ze een pittig, gewensvol klein Miss-Perfect-kind was en nu heel wat doctorsgraden heeft, voelt Blossom zich door haar onderdrukte kindersuperheld-trauma angstig en teruggetrokken. Maar ze wil weer een leider worden. Dit keer op haar eigen voorwaarden.

BUBBLES UTONIUM: Met haar lieftallige karakter veroverde Bubbles de harten van Amerika. Ze schittert ook als volwassene nog, maar haar charmante uiterlijk verbergt een onverwachte taaiheid en humor. Ze is aanvankelijk meer geïnteresseerd in het heroveren van haar roem, dan in het redden van de wereld. Maar ze zal ons en misschien zichzelf wel verrassen.

BUTTERCUP UTONIUM: Tijdens de hoogtijdagen van de Powerpuff Girls, was Buttercup de rebelse badass van de groep. Maar ze is gevoeliger dan haar stoere uiterlijk doet vermoeden. Haar volwassen leven heeft Buttercup vooral doorgebracht met pogingen om haar identiteit als een Powerpuff Girl te vergeten en een anoniem leven te leiden.
Lees meer over: Powerpuff, The Powerpuff Girls, The CW, Chloe Bennett, Dove Cameron, Yana Perrault

Populair nieuws