search

Ons nieuws van donderdag 13 november 2014

Site updates!
Series / Nieuws

Site updates!

We hebben een aantal nieuwe zaken aan serietotaal toegevoegd.

Het duurde even maar de eerste nieuwe gebruikersfunctionaliteiten zijn geland op serietotaal. We moesten wat keuzes maken de afgelopen maanden m.b.t de verschillende websites van Stillpoint Media en daardoor duurde het helaas wat langer dan gehoopt. Maar de komende maanden hebben we, naast deze uitbreidingen, nog veel meer in petto voor ST!

Wat is er nieuw? Om te beginnen kan je nu een gebruikersprofiel aanmaken. Klik op je naam rechtsboven en dan op "mijn instellingen". Naast standaard zaken als het wijzigen van je wachtwoord en e-mailadres kan je nu ook een avatar uploaden (vanaf volgende week bij je reacties te zien) en het e.a over jezelf vertellen. Daarnaast zijn nu ook je laatste reacties, ratings en reviews te zien voor andere bezoekers van de site.

M.b.t de reviews. Wij hopen dat het aantal gebruikersreviews van series wat gaat groeien. Daarom hebben we nu een unieke pagina voor gebruikersreviews gecreëerd. Zie bijvoorbeeld deze testreview. Als je een review schrijft krijg je daarvoor nu je eigen podium op serietotaal. Andere gebruikers kunnen bovendien op je review reageren en er een +1 aan geven als zij deze behulpzaam vinden.

Als laatste is er de gloednieuwe tab "activiteit". Daar gaan we alles wat nieuw is op de site bijhouden! Of het nou een rating, reactie, review, artikel of nieuwe serie is, alles komt daar te staan zodat je precies weet-wat-waar gebeurt. We beginnen met de laatste reacties op nieuwsartikelen en nieuwe reviews. Andere update-lijsten zullen de komende 2 weken aan de pagina worden toegevoegd. Als je trouwens even met je muis blijft hangen boven een link krijg je alvast wat informatie (werkt uiteraard niet voor touchscreens)

We hopen dat jullie het wat vinden en gaan snel verder met meer updates!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poster & trailer 'The Flash'
Series / Trailer

Poster & trailer 'The Flash'

Grant Gustin wordt het onmogelijke in de serie van The CW.



Hierboven kun je een gloednieuwe trailer bekijken van de spin-off van Arrow, The Flash. Daarnaast hebben we (onderaan dit bericht) een nieuwe poster van de serie van The CW. In de trailer zien we veel nieuwe beelden van aankomende afleveringen en komen heel wat slechteriken voorbij.

Zo zien we DC's Girder, General Wade Eiling en Robert Kneppers The Clock King voorbij komen. Het ziet er dus naar uit dat Grant Gustins The Flash (of Red Streak zoals ze hem nog noemen) het nog moeilijk gaat krijgen. Dan is er nog de poster van de serie, die je hieronder kunt bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe foto van Peggy Carter in 'Agents of S.H.I.E.L.D.' aflevering 2.08
Series / Foto's

Nieuwe foto van Peggy Carter in 'Agents of S.H.I.E.L.D.' aflevering 2.08

Hayley Atwell speelt opnieuw de rol van de Hydra-bestrijder.

Marvel Entertainment en ABC hebben een kleinigheidje weggegeven over aflevering 2.08 van Agents of S.H.I.E.L.D. In deze aflevering zal Hayley Atwell opnieuw haar opwachting maken als Peggy Carter! Je kunt de eerste foto van Atwell in de aflevering, die de titel The Things We Bury draagt, hieronder bekijken. De plot van de aflevering wordt als volgt omschreven:

Coulson en zijn team moeten het opnemen tegen aanhangers van Hydra en ontdekken daarbij een oud geheim. Ward ontvoert ondertussen zijn broer, senator Christian Ward, en voelt hem op gewelddadige wijze aan de tand over zijn verleden.

De nieuwe aflevering werd geschreven door DJ Doyle en geregisseerd door Milan Cheylove. 'The Things We Bury' wordt op 18 november uitgezonden op ABC.

Atwell speelt de rol van Carter natuurlijk ook in Marvels nieuwe serie Agent Carter, die vanaf 6 januari 2015 zal worden uitgezonden op ABC.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op Black Canary in 'Arrow'
Series / Foto's

Eerste blik op Black Canary in 'Arrow'

Een strak leren pakje voor Katie Cassidy.

Hieronder kun je twee foto's bekijken van Katie Cassidy, die in Arrow de rol van Lauren Lance, a.k.a. Black Canary speelt. Nu zien we haar dus eindelijk in haar leren jack als nieuwe heldin, die samen met Stephen Amells Oliver Queen de criminelen van Starling City probeert op te pakken.

De actrice mag haar outfit aandoen in de tiende aflevering van het derde seizoen van Arrow, die op dit moment de titel Left Behind heeft. Dat de actrice nu ook definitief een heldin wordt, wijst erop dat de woorden van Amell onlangs, over een televisieversie van de Justice League, uit zullen komen. "We werken aan een Justice League op televisie," liet Amell toen weten.

Hieronder de foto's.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marco Polo is een held op epische poster
Series / Posters

Marco Polo is een held op epische poster

De Italiaanse ontdekkingsreiziger had klaarblijkelijk ook een hele stoere kant.

Hieronder kun je een stoere poster bekijken van de gloednieuwe Netflix-serie Marco Polo. Deze draait om de beroemde Italiaanse ontdekkingsreiziger en toont de periode van zijn leven waarin hij zich aan het hof van Kublai Khan bevond. De serie speelt zich dus af in een woelige tijd van het dertiende eeuwse China.

De titelrol in de serie wordt gespeeld door de Italiaan Lorenzo Richelmy. Verder is de Chinese actrice Zhu Zhu de geliefde van Marco, Kokachin. Joan Chen is verder Keizerin Chabi en Benedict Wong speelt Kublai Khan.

Het eerste seizoen van de serie telt tien afleveringen en is vanaf 12 december in z'n geheel op Netflix te streamen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.