search
Keert Morgan misschien toch terug in 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Keert Morgan misschien toch terug in 'The Walking Dead'?

Na een avontuur in Fear the Walking Dead, is alles mogelijk? Of toch niet...

Acteur Lennie James hoopt heel erg dat hij weer eens met Andrew Lincoln in een Walking Dead-serie te zien zal zijn. Maar nadat hij eerst speelde in The Walking Dead, en nu in Fear the Walking Dead zit, lijkt dat er niet meer in te zitten.

"Ik kan je zeggen, zonder dubbelzinnigheid, dat hij niet terug naar Rick wil gaan om hem te vertellen dat het goed zit en hij gelijk had," begon James tijdens een interview met ComicBook.com.

Kleine kans
"Zou hij het doen? Ik weet het niet, het is niet aan mij natuurlijk. Maar ik zou echt alles geven om weer met Andy Lincoln te spelen. We hadden het echt leuk samen en ik denk dat we goed samenwerkten. Dus ja, waarom zou ik dat niet willen doen?"

In het vierde seizoen van Fear the Walking Dead dacht zijn personage Morgan er zelfs even over na om zijn nieuwe groep overlevers mee te nemen naar de Alexandria Safe-Zone. Maar dat deed hij niet, waarna hij in Texas in aanraking kwam met de Pioneers.

Het zesde seizoen van Fear the Walking Dead is nu in volle gang.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen