search
Vierde seizoen 'Élite' binnenkort te streamen op Netflix
Series / Nieuws

Vierde seizoen 'Élite' binnenkort te streamen op Netflix

Het vierde seizoen van deze populaire serie komt er binnenkort aan...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van de populaire serie Élite! Het vierde seizoen is binnenkort namelijk te streamen op streamingdienst Netflix.

Nog voor de première van het derde seizoen werd alvast het vierde deel aangekondigd van de serie Élite. Hetzelfde is in tussentijd ook gebeurd met het vijfde seizoen. Ook deze werd reeds aangekondigd nog vooraleer het vierde deel uit de reeks te bekijken is. Dat zal nu echter niet lang meer duren.

18 juni
Het vierde seizoen van Élite is binnenkort te bekijken op streamingdienst Netflix. Het nieuwe seizoen zou te streamen zijn vanaf 18 juni. Inmiddels werd er door Netflix ook een korte teaser de wereld ingestuurd.

Niet voor alle personages geldt dat ze vanaf 18 juni terug te zien zijn in de reeks. Voor het vierde seizoen geldt dan ook dat er afscheid werd genomen van verschillende castleden. Zomaar even vijf vaste leden van de cast hebben er dan ook voor gekozen om de serie te verlaten.

Wil je alvast een leuk voorsmaakje krijgen van het nieuwe seizoen? Dan is het bekijken van de onderstaande teaser de moeite waard!

Aanbevolen artikelen