Netflix voegde afgelopen week 10 series toe: check hier welke!

Netflix voegde afgelopen week 10 series toe

Check hier het complete nieuwe aanbod van Netflix de afgelopen paar dagen.

Jim Pedd, 16 april 2021 om 17:36

Er verschenen de afgelopen week tien nieuwe series op Netflix. We beginnen met de series die nieuwe afleveringen kregen en daarna de series met nieuwe seizoenen.
The Circle (1 seizoen + 4 afleveringen): Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar 100.000 dollar.

The Flash (S07E07): Na een brute aanval wordt Frost erin geluisd. Ondertussen mag Chester zijn eerste plaats delict onderzoeken en krijgen Barry en Iris te maken met een logee.

Supergirl (S06E03): Terwijl Lena en Lex de strijd uitvechten om de leiding over Luthor Corp, krijgt Kara er een nieuwe bondgenoot bij.

En verder
Kregen deze series nieuwe seizoenen.

The Real Housewives of Beverly Hills (4 seizoenen): Deze populaire realityserie vindt plaats in Beverly Hills, waar vrouwen op hoge hakken vechten als vijanden, samen drinken als vrienden en flink wat drama veroorzaken.

My Love: Six Stories of True Love (1 seizoen): Zes stellen uit verschillende delen van de wereld vertellen over hun langdurige liefde in deze tedere portretten die zijn gefilmd in de loop van een jaar.

Sisyphus (1 seizoen): Een onmogelijk incident laat een geniaal technicus de gevaarlijke geheimen van de wereld zien; en een vrouw uit de toekomst die naar hem zoekt.

Hello, Me! (1 seizoen): Miserabel en zonder succes. Een vrouw denkt dat ze haar magische touch kwijt is. Tot op een dag haar jongere zelf verschijnt en verandering eist.

Mighty Express (3 seizoenen): Maak een ritje met de Mighty Express, een team van treinen en hun kindervriendjes die problemen op het spoor overwinnen door snel na te denken en samen te werken!

Dad Stop Embarrassing Me (1 seizoen): De inspiratie voor deze comedy haalde de maker en hoofdrolspeler Jamie Foxx uit de relatie met zijn dochter Corinne. Video's. Dad Stop Embarrassing Me!

Why Are You Like This (1 seizoen)l: Drie beste vrienden proberen om te gaan met werk, plezier, identiteitspolitiek, hookups en wilde nachten uit in deze scherpe blik op het leven van millennials in Melbourne.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws