Makers 'The Mandalorian' deden eerst alsof een heel andere Jedi in het tweede seizoen zou verschijnen

Niet Luke Skywalker, maar Plo Koon zou in het tweede seizoen zitten, hielden de makers de cast voor.

Jim Pedd, 16-04-2021 18:40

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het tweede seizoen van The Mandalorian kwam tot een einde met een grote knaller aan het einde van het seizoen. Actrice Katee Sackhoff, die te zien is als Bo-Katan in het seizoen, laat nu weten dat de acteurs een heel andere Jedi voorgeschoteld kregen.
Tot groot plezier van fans van The Mandalorian, was aan het einde van het tweede seizoen niemand minder dan Luke Skywalker te zien. Die haalde een compleet legioen aan Darktroopers neer, en redde zo Din Djarin, Grogu en de rest van de bende.

Heel erg geheim
Nu blijkt dat de makers wel heel ver gingen om de verschijning van de legendarische Jedi geheim te houden. Opmerkelijk genoeg vertelt Sackhoff dat zij en de rest van de cast te horen kregen dat Plo Koon hen kwam redden als Jedi.

Dat is vooral opmerkelijk omdat Plo Koon dood ging in de film Star Wars: Revenge of the Sith. Op het moment dat Order 66 uitgevaardigd werd door Palpatine, schoten zijn kloontroepen hem neer.

Wel speelde Plo Koon een grote rol in animatieserie Star Wars The Clone Wars, wat betekent dat het personage in de toekomst een grote toekomst zal houden.
Bron: CBM

Lees meer over: Star Wars, The Mandalorian, Plo Koon, Luke Skywalker, Katee Sackhoff

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Een 1,6 op IMDb en toch gewoon een nieuw seizoen

Een 1,6 op IMDb en toch gewoon een nieuw seizoen

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in