search
Tweede seizoen voor 'The Falcon and the Winter Soldier'?
Series / Nieuws

Tweede seizoen voor 'The Falcon and the Winter Soldier'?

De serie The Falcon and the Winter Soldier doet het behoorlijk goed op Disney+, dus waarom niet?

Acteur Sebastian Stan houdt vol dat hij niets gehoord heeft over een mogelijk tweede seizoen voor The Falcon and the Winter Soldier. We krijgen nog maar één aflevering te zien in de serie, en dan is de boel alweer voorbij.

Centraal staan Sam Wilson en Bucky Barnes, de twee frenemies die een wereldwijd avontuur beleven in hun pogingen een groep gewelddadige vrijheidsstrijders tegen te houden. Onderweg moesten ze onder meer samenwerken met hun vroegere vijand Baron Zemo en oud-bondgenoot Sharon Carter. En dealen met de nieuwe Captain America: John Walker.

Tweede seizoen
Marvel Studios heeft een hele rits verschillende series in de maak voor Disney+. Eigenlijk is van vrijwel alle series maar 1 seizoen besteld, maar we weten van Marvel-baas Kevin Feige dat hij ervoor open staat om meerdere seizoenen te maken.

Maar helaas wilde Feige niet bevestigen om welke series dat gaat. Wel gaf hij toe dat The Falcon and the Winter Soldier helemaal geschikt is om een nieuw seizoen te gunnen.

Tegenover Collider zegt acteur Sebastian Stan van niets te weten. "Eerlijk gezegd, hebben we daar nog niets over gehoord. Maar zoals altijd weet ik niet wat de volgende stap zal zijn. Dat weten wij eigenlijk nooit. Misschien sommige mensen wel, zoals Robert Downey Jr., maar ik niet."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen