Onverwacht goed nieuws: 'Warrior' krijgt derde seizoen

Onverwacht goed nieuws: Warrior krijgt 3e seizoen

De serie Warrior werd geannuleerd op Cinemax, maar krijgt nu een nieuw seizoen van HBO Max.

Jim Pedd, 16 april 2021 om 09:15

Er komt een derde seizoen voor martial arts-serie Warrior. Het eerste seizoen debuteerde in 2019 en introduceerde de kijker in een actierijk verhaal dat zich in de negentiende eeuw afspeelt.
De serie baseerde zich op schrijfwerk van martial arts legende Bruce Lee. We volgen Andrew Koji's Ah Sahm, die naar San Francisco verhuist. In de eerste twee seizoenen zagen we hoe Sahm betrokken raakte bij de Tong-oorlogen.

Groot publiek
De serie Warrior begon op Cinemax, maar werd geannuleerd toen de zender al zijn originele programma's cancelde wegens teruglopende abonnementen. Maar de serie van Jonathan Tropper trok een groot publiek op HBO Max en blijkt nu ineens vernieuwd.

HBO Max kondigde namelijk aan dat er een nieuw seizoen komt. CCO Casey Bloys prees voorgaande seizoenen van de franchise voor "de dynamische actie en relevante verhalen". En Shannon Lee, de kleindochter van Bruce Lee zei:

"Justin [Lin], Jonathan en ik waren erg blij toen Warrior op HBO-platformen geplaatst werden, waar nieuwe fans de serie konden ontdekken. Dat we de kans krijgen om nog een seizoen te maken, maakt dat we dankbaar zijn en we applaudisseren voor HBO Max, dat het belang begrijpt van het vertellen van dit verhaal en dat hiermee representatie in onze industrie blijft ondersteunen."
Lees meer over: Justin Lin, Shannon Lee, Warrior, HBO Max, HBO, Casey Bloys, Bruce Lee

Populair nieuws