'The Last of Us'-fans opgelet: er is een belangrijk castlid gevonden

'The Last of Us'-fans opgelet: belangrijk castlid

Er is een belangrijke hoofdrolspeler gevonden voor de HBO-serie The Last of Us.

Jim Pedd, 17 april 2021 om 19:06

HBO is druk bezig met het casten van hoofdrolspelers in The Last of Us. De verfilming van de populaire game van ontwikkelaar Naughty Dog krijgt echt een topcast.
Dat blijkt vandaag maar weer met de toevoeging van acteur Gabriel Luna aan de cast. Luna is te zien als Tommy, de jongere broer van Joel. In de tweede game heeft Tommy vooral een grotere rol. In de serie is het personage "een voormalig soldaat die zijn gevoel van idealisme en hoop voor een betere wereld niet verloren heeft."

Opwindende serie
The Last of Us werd vorig jaar aangekondigd en wordt gemaakt door Craig Mazin. Hij schrijft samen met bedenker Neil Druckmann de scenario's en zal er ook voor zorgen dat de serie geproduceerd wordt.

In basis speelt The Last of Us zich twintig jaar na het einde van de moderne beschaving af. Centraal staat de relatie tussen Joel, een smokkelaar in deze nieuwe wereld, en Ellie, een tiener die de sleutel lijkt te zijn om een dodelijke pandemie te genezen. Joel, een keiharde overlever, moet het veertienjarige meisje uit een quarantaine-zone smokkelen. Wat begint als een kleine opdracht, verandert in een brute, hartverscheurende reis als ze door de Verenigde Staten reizen en op elkaar steunen om te overleven.

De serie neemt enige vrijheden met het verhaal en zal elementen van de eerste en tweede game combineren in het eerste seizoen.
Bron: Variety

Lees meer over: The Last of Us, Gabriel Luna, HBO, Craig Mazin, Neil Druckmann

Populair nieuws