'The Batman'-serie van HBO draait om James Gordon

'The Batman'-serie van HBO draait om James Gordon

Een van de makers weet ons een heel klein en fijn detail te onthullen over de serie.

Jim Pedd, 19 april 2021 om 07:02

Hollywood-film The Batman krijgt een spin-off serie. Die komt naar HBO Max. We weten dat de serie zou moeten draaien om de politie van Gotham City. Maar nu blijkt dat er een specifiek persoon centraal komt te staan.
Warner Bros. gaat er duidelijk vanuit dat het bredere publiek Matt Reeves' visie op het DC-universum zal omarmen. Daarom is Joe Barton al aangesteld als showrunner van een serie die zich af zal spelen tijdens Year One van Batmans tijd als beschermheer van Gotham City.

James Gordon
Schrijver Ed Brubaker vertelde dat de serie zal draaien om James Gordon, die in de film in elk geval gespeeld wordt door acteur Jeffrey Wright.

"Ik dacht: 'Misschien gaan ze ditmaal een Gotham Central-serie maken'," begon de bedenker van de Gotham Central-comics. "Dus ik belde een producent die werkt voor Matt Reeves. En hij zei: 'Nee, dat wordt het niet echt'. Ze noemen het dan ook niet Gotham Central en het is meer een spin-off van de film. Meer de James Gordon-serie."

We weten dat de serie deels gaat draaien om de corrupte agenten die werken voor het Gotham City Police Department. Het is nog niet zeker wanneer de serie debuteert op HBO Max.
Bron: Kevin Smith

Lees meer over: HBO Max, The Batman, Jeffrey Wright, James Gordon, Joe Barton, Matt Reeves

Populair nieuws