Rian Johnson (The Last Jedi) wil een 'Mandalorian'-aflevering regisseren

Johnson is niet bepaald populair onder Star Wars-fans, maar wil toch terugkeren naar het filmuniversum.

Zilko Tarici, 19-04-2021 08:07

Rian Johnson is een regisseur die ondertussen een hoop verschillende films heeft gemaakt, waaronder Knives Out, waarvoor hij een Oscarnominatie voor Beste Script kreeg. Bij de meeste mensen staat hij echter bekend als regisseur van Star Wars: The Last Jedi, de film die voor de meeste verdeeldheid zorgde onder fans van de franchise.
Fans van Johnson en The Last Jedi willen de regisseur echter maar wat graag zien terugkeren naar het filmuniversum, en dát zou zo maar eens kunnen gebeuren.

Van Jedi naar Mandalorians
Tijdens een recent interview met Sariah Wilson liet Johnson namelijk weten dat hij maar wat graag een aflevering van The Mandalorian wil regisseren:

"Ik vroeg Rian of hij zou overwegen om een aflevering van The Mandalorian te maken. Hij zei dat hij dat maar wat graag zou willen, maar dat alles voor hem afhangt van zijn drukke schema. Hij werkt momenteel aan het script van Knives Out 2 en zal daarna direct met de opnames beginnen. Hij moet dus net een gaatje zien te vinden om dit op zich te nemen. Hij heeft er in elk geval wel al over gesproken met Dave Filoni, en de set van de serie bezocht tijdens de opnames van seizoen 1. Hij vond dat ontzettend cool en liet weten hoe jaloers hij was. Hij had Baby Yoda al maanden voor zijn onthulling gezien."

Naast een mogelijke aflevering van The Mandalorian, is het ook nog steeds mogelijk dat Johnson een nieuwe Star Wars-trilogie zal maken. In februari bracht Wilson naar buiten dat die trilogie er nog steeds zou moeten komen, maar dat niemand weet hoe en wanneer.
Bron: Comic Book

Lees meer over: Rian Johnson, Star Wars, The Last Jedi, The Mandalorian, Knives Out 2

Populair nieuws