search
Komt er een 'Deathstroke'-serie naar HBO Max?
Series / Nieuws

Komt er een 'Deathstroke'-serie naar HBO Max?

Joe Manganiello, die het personage kort speelde in de DCEU-films, wil het maar wat graag.

Joe Manganiello, die we afgelopen maand nog zagen als Deathstroke in Zack Snyder's Justice League, wil maar wat graag een serie over de oorsprong van het personage naar HBO Max brengen.

Warner Bros. is inmiddels al een decennium bezig om een coherent filmuniversum over de DC-personages te vormen. Dit werd voornamelijk gedaan door middel van blockbusters als Man of Steel, Wonder Woman en Aquaman, maar er werd ook nagedacht over films waarin minder bekende personages de hoofdrol zouden hebben. Een daarvan was Deathstroke.

Op een gegeven moment zou Gareth Evans The Raid in onderhandelingen zijn getreden voor de film over de antiheld. Manganiello zou erin de rol hebben gespeeld van Slade Wilson en hebben uitgelegd waar het personage precies vandaan komt. Momenteel is er geen duidelijk plan voor het personage, maar de fans willen hem maar wat graag terugzien.

Manganiello is er klaar voor
Tijdens het recente virtuele DC-evenement Justice Con liet Manganiello weten hoe hij de toekomst ziet voor Deathstroke. Manganiello zei hierover het volgende:

"Een HBO Max-serie over de oorsprong van Deathstroke heeft absoluut mijn voorkeur. Het zou een zeer vermakelijke serie worden die mensen ├ęcht willen zien. En zou totaal niet lijken op de series die momenteel bestaan. Deathstroke heeft zijn eigen toon en plek binnen het universum. Het zou een unieke serie worden."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen