'Game of Thrones'-schrijver heeft slecht nieuws voor zijn fans

Slecht nieuws voor Game of Thrones-fans

George R.R. Martin heeft geen goed nieuws voor fans van zijn boeken.

Jim Pedd, 19 april 2021 om 10:12

Game of Thrones-fans kijken al een decennium reikhalzend uit naar de release van het boek The Winds of Winter. Maar helaas heeft schrijver George R.R. Martin slecht nieuws.
Martin plaatste de afgelopen maanden heel wat updates op zijn website. Daarin vertelde hij onder meer dat hij honderden pagina's had geschreven in 2020 en "het beste jaar achter de rug" had sinds hij begonnen was. Maar nu ziet het er toch niet zo goed uit.

Flink achterlopen
De schrijver vertelde dat hij flink achterloopt. "Ik loop echt enorm achter op dit moment en het vooruitzicht om de schade in te moeten halen voelt steeds oppressiever."

Hoewel hij niet direct refereert naar The Winds of Winter, zou het goed kunnen dat hij het wel heeft over dit boek. De schrijver wekt al langere tijd frustratie op bij fans, die willen dat hij de boeken afmaakt, terwijl de schrijver zich op een hele rits andere projecten richt.

Het is dus hoe dan ook geen goede update. Het valt te hopen dat Martin erin slaagt z'n boek eindelijk af te krijgen. Maar naar het schijnt worstelt hij onder meer met de vele verhaallijnen die opgebouwd zijn, en het afronden daarvan.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Game of Thrones, A Song of Ice and Fire, George RR Martin, The Winds of Winter

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws