search
Keiharde 'The Boys' spin-off vindt een hoofdrolspeelster
Series / Nieuws

Keiharde 'The Boys' spin-off vindt een hoofdrolspeelster

Amazon Prime Video maakt een spin-off van The Boys die draait om jonge Supes.

Amazon werkt hard aan de uitbreiding van het The Boys-universum. Vorig jaar al besloot men een spin-off te bestellen en die spin-off heeft nu een hoofdrolspeelster.

De serie speelt zich in hetzelfde universum af als The Boys. Maar ditmaal staan de levens van een nieuwe groep jonge, hormonale en strijdlustige supes centraal. Die strijden tegen elkaar voor de meest lucratieve contracten in de grootste steden van de wereld en studeren aan een door Vought betaalde universiteit voor individuen met superkrachten.

Een hoofdrolspeelster
De serie wordt gemaakt door Eric Kripke, maar Craig Rosenberg is showrunner. Vandaag horen we dat actrice Reina Hardesty gecast is in de hoofdrol. Wie zij precies speelt weten we nog niet.

Wel voegt ze zich als aspirant-superheld naast de eerder aangekondigde Aimee Carrero, Shane Paul McGhie, Maddie Phillips, Lizzie Broadway en Jaz Sinclair.

Wanneer de serie precies te zien zal zijn op Amazon Prime Video is nog niet bekend. Wel weten we dat Amazon de serie op het fast track ontwikkelt, wat betekent dat de boel hopelijk volgend jaar al te zien is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen