search
Kleine tegenslag voor 'Star Trek: Strange New Worlds' na coronabesmetting op de set
Series / Nieuws

Kleine tegenslag voor 'Star Trek: Strange New Worlds' na coronabesmetting op de set

Een van de gastacteurs van Star Trek: Strange New Worlds bleek besmet met het virus.

Deadline meldt dat Star Trek: Strange New Worlds een kleine tegenslag te verwerken heeft. Een aantal crewleden moet in quarantaine nadat er op de set een coronabesmetting plaatsvond.

Een van de gaststerren van de serie bleek namelijk positief getest op het virus. Daardoor zullen de opnames geen vertraging oplopen, aangezien de acteur die uit Vancouver afkomstig zou zijn, voordat hij of zij de set betrad, getest werd. Daardoor kwam de persoon alleen in aanraking met een aantal van de crewleden.

Opnames vinden plaats
Sinds maart vinden de opnames van Star Trek: Strange New Worlds plaats. Paramount+ maakt daarmee een heel nieuwe serie in de franchise, want nu keert men echt terug naar de roots van Trek.

Verwacht dus maar een serie die geen grote overkoepelende verhalen vertelt zoals bij andere series in de franchise het geval is. Bovendien krijgen we visuals die meer lijken op de oorspronkelijke serie.

De serie Star Trek: Strange New Worlds speelt zich af op de USS Enterprise, in de jaren dat het schip onder commando van Captain Christopher Pike staat. Die rol wordt gespeeld door Anson Mount. Naast hem zien we onder meer Rebecca Romijn als Number One en Ethan Peck als Spock.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen