search
'The Falcon and the Winter Soldier' wordt gruwelijk met een doorgeslagen John Walker
Series / Nieuws

'The Falcon and the Winter Soldier' wordt gruwelijk met een doorgeslagen John Walker

John Walker weet niet meer wat hij moet en dat belooft wel een vrij gruwelijke finale.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Falcon and the Winter Soldier heeft nog een aflevering te gaan en dan is de Marvel-serie al voorbij. Wat kunnen we deze laatste aflevering verwachten van John Walker?

Acteur Wyatt Russell speelt de rol van de nieuwe Captain America met verve. Dat belooft wat voor de komende aflevering en volgens de acteur zit dat er ook echt aan te komen: een helemaal doorgeslagen John Walker.

Helemaal doorslaan
We zagen de afgelopen aflevering dat het John Walker allemaal teveel werd. Toen zijn vriend Lemar om het leven kwam bij een gevecht tegen de Flag-Smashers, verloor hij zijn rust en doodde hij met het schild van Captain America een van de Smashers. Daarna verloor hij zijn schild en zijn plek bij het leger; sterker nog, de man met drie Medals of Honor werd oneervol ontslagen.

"Hij kende maar een familie al die tijd en dat is het Amerikaanse leger," begon Russell. "Hij gaf om hen, vocht voor hen en hield van hen. Maar dat hebben ze hem nu afgepakt. Ze hebben hem gebruikt en hij voelt zich ook zo, en hij voelt zich niet begrepen. Iedereen heeft hem de rug toegekeerd. En het is heel gevaarlijk om dat te doen voor een persoon die het Super Soldier Serum in zijn aderen heeft."

De finale is vrijdag te zien. Dan krijgen we ook te zien wat John Walker gaat doen met het schild dat hij zelf maakte.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen