'Legends of Tomorrow'-ster blijkt toch niet weg te zijn

'Legends of Tomorrow'-ster toch niet weg

Dominic Purcell nuanceert zijn statement en keert toch nog terug als gastacteur.

Jim Pedd, 19 april 2021 om 12:38

Afgelopen zaterdag was acteur Dominic Purcell nogal stellig. Hij zei te stoppen met Legends of Tomorrow, nadat hij zes seizoenen te zien was geweest. Een terugkeer zat er niet in. Maar nu nuanceert hij dat statement al.
Purcell heeft de oorspronkelijke post op Instagram verwijderd en zijn status geupdatet. Hij blijkt er toch enigszins uit te zijn met Warner Bros. en is te zien in het zevende seizoen. Maar wel minder dan je zou willen.

Zevende seizoen
Purcell stelt dat hij expres een verkeerd statement de wereld in hielp om de pers te pesten. "Ik zal altijd fucken met de pers; het is leuk hoe ze trappen in clickbait." Hij vertrekt wel inderdaad uit Legends of Tomorrow, maar blijft als gastacteur aan de serie verbonden.

"Ik heb een deal gesloten met mijn baas Phil Klemmer, en heb zeker geen ruzie met studio Warner Bros. TV. Ik heb met niemand ruzie, behalve mijzelf, haha."

Het oorspronkelijke bericht had een veel hardere toonzetting en viel de studio hard aan. Purcell zei het helemaal gehad te hebben met Warner Bros. TV. Dat kunnen we nu dus nuanceren.
Lees meer over: Legends of Tomorrow, The CW, Dominic Purcell, Warner Bros Television, Caity Lotz, Amy Louise Pemberton, Brandon Routh

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws