Knotsgekke trailer 'Legends of Tomorrow' seizoen 6 teaset aliens!

Knotsgekke trailer 'Legends of Tomorrow' seizoen 6

Legends of Tomorrow gaat weer alles anders doen in het volgende en nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 18 april 2021 om 19:40

Zo vlak voor de terugkeer van de serie volgende maand, heeft The CW een trailer vrijgegeven voor het zesde seizoen van Legends of Tomorrow. De reeks is de laatste waarin acteur Dominic Purcell nog te zien is.
Daarmee neemt de Wave Rider weer afscheid van een van de oorspronkelijke crewleden. Daarvan zijn er straks nog maar twee over. Maar de serie heeft al laten zien dat deze prima door kan.

Aliens dit seizoen!
Dit nieuwe seizoen heeft de crew van de Wave Rider te worstelen met buitenaardse wezens. Nadat ze eind vorig seizoen de Fates versloegen, keren de Legends terug als ze zich realiseren dat Sara ontvoerd is door buitenaardse wezens.

Rory en Behrad weten al snel een aanwijzing te vinden voor haar nieuwe locatie. Intussen besluit John Constantine het heft in eigen hand te nemen en gebruikt hij magie om Sara op te sporen. Op een andere locatie vechten Ava, Nate, Zari en Astra om een stel aliens te stoppen, waarvan ze waarschijnlijk snel ontdekken dat Sara hen losgelaten heeft om hen te helpen haar locatie te vinden.

Details zijn nog niet heel veel vrijgegeven, maar het lijkt erop dat een van de ontvoerders van Sara iemand zal zijn die we al kennen. Hieronder de trailer; de serie keert op 2 mei terug:

Lees meer over: Legends of Tomorrow, The CW, Seizoen 6, Wave rider, Dominic Purcell

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws