search
Wanneer verschijnt 'Outer Banks' seizoen 2 op Netflix?
Series / Nieuws

Wanneer verschijnt 'Outer Banks' seizoen 2 op Netflix?

Fans van de reeks kijken sterk uit naar het verschijnen van het tweede seizoen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vanaf wanneer kan je het tweede seizoen bekijken van de serie Outer Banks op Netflix? Dat zou zomaar eens behoorlijk snel kunnen zijn!

De serie Outer Banks slaagde er in om vriend en vijand te verrassen. Het hoefde dan ook helemaal niet te verbazen dat streamingdienst Netflix een vervolg aankondigde. Er zou dus nog een tweede seizoen verschijnen... en wellicht laat deze ook nog eens helemaal niet lang meer op zich wachten.

Najaar
In de serie Outer Banks volgen we een groepje tieners die hun leven leiden in de zogenaamde Outer Banks van North Carolina. Naar deze Outer Banks wordt verwezen als de "Pogues".

De groep is vastbesloten om te achterhalen wat er is gebeurd met de vermiste vader van de leider van de groep. Tijdens hun zoektocht komen ze er achter dat er sprake is van een legendarische schat. Deze schat zou zomaar eens te maken kunnen hebben met de verdwijning van de vader.

Tot dusver heeft Netflix nog niet bekend gemaakt wanneer het vervolg op de streamingdienst te bekijken zal zijn. Dit gezegd hebbende bestaan er wel sterke vermoedens.

In eerste instantie werd er gedacht aan een lancering van het tweede seizoen tijdens de aankomende zomer. Ondanks het feit dat dit nog steeds mogelijk is lijkt het er toch naar uit te zien dat het vervolg er in september of oktober aan zal komen. Fans zullen dus nog even geduld moeten hebben!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen