search
Heb je zin in 'Stranger Things' seizoen 4? Dan moet je nog heel lang wachten
Series / Nieuws

Heb je zin in 'Stranger Things' seizoen 4? Dan moet je nog heel lang wachten

Het nieuwe seizoen laat volgens een van de castleden tot volgend jaar op zich wachten.

Als je had gehoopt op een release van Stranger Things dit jaar, hebben we slecht nieuws voor je. Het vierde seizoen van de serie komt waarschijnlijk pas volgend jaar uit.

Dat zegt acteur Finn Wolfhard, een van de sterren van de Netflix-serie. Hij meldt te hopen dat de serie volgend jaar uitkomt, waarmee het er dus op lijkt dat men nog wel even nodig heeft om de nieuwe reeks af te maken.

Vierde seizoen
Dat zou wel opmerkelijk zijn, aangezien het vierde seizoen bijna klaar is met opnemen. Zo bezien zou Netflix een release in oktober of november moeten kunnen halen. Tegelijk kan Wolfhard het natuurlijk weten.Stranger Things is met het vierde seizoen grootschaliger dan alle eerdere seizoenen van de serie tot nu toe. Ook moet het een enger seizoen zijn, dat stelde althans de veelal in de media actieve acteur Gaten Matarazzo.

Het nieuwe seizoen zal onder meer laten zien hoe het Hopper vergaat in Rusland. Ook krijgen we meer te zien van de vriendengroep, die nu uiteen gevallen is.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen