'Avatar: The Last Airbender'-fans zijn behoorlijk teleurgesteld met de nieuwe serie

Avatar: The Last Airbender-fans zijn teleurgesteld

Avatar: The Last Airbender-fans hadden gehoopt op een nieuwe animatieserie in de franchise, maar die kwam er niet.

Jim Pedd, 20 april 2021 18:28

Deze week werd ineens bekend gemaakt dat op 22 april een nieuwe Avatar: The Last Airbender-serie van start zou gaan op YouTube. Het project werd aangekondigd ter ere van Earth Day en veel fans hadden een animatieserie verwacht.
Dat blijkt niet het geval te zijn. De hoge verwachtingen zijn nu zorgvuldig gemanaged door Nickelodeon. Het blijkt om een live-action forum chat te zijn, waar grote fans van de serie zich verzamelen om het te hebben over hete hangijzers binnen het fandom.

Niet wat ze verwacht hadden
Daarmee komt Nickelodeon dus niet echt met een serie die fans direct verwacht hadden. In elk geval draait deze serie om verschillende momenten in de serie waar ze discussie over hebben. Denk aan een aflevering waarin Katara met Aang eindigt, en fans vonden dat ze met Zuko had moeten eindigen.

Hieronder een preview voor de serie:


Heel wat fans hadden verwacht dat Nickelodeon met een nieuwe animatieserie of in elk geval een driedelige special zou komen. Dat is dus niet het geval. Tegelijk wordt er nog hard gewerkt aan nieuwe content in de franchise, dus die komt vanzelf.
Lees meer over: Avatar The last Airbender, Earth Day, Nickelodeon, Bryan Konietzko, Michael Dante DiMartino

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws