Liv keert mogelijk terug in 'Constantine'

Mocht de mogelijkheid er zijn, keert Lucy Griffiths vrolijk terug voor een tweede seizoen.

Jim Pedd, 17 november 2014 11:22

Nog voordat NBC-serie Constantine van start ging meldden we al dat deze een van de hoofdrolspelers verloren had, in de vorm van Lucy Griffiths. Zij speelde in de pilot de rol van Liv, een partner van demonenjager John Constantine (Matt Ryan). Omdat Griffiths het niet eens was met de richting waar de schrijvers in wilden slaan met de serie, stapte ze eruit.
Nu blijkt dat ze mogelijk terugkeert in de serie. Uitvoerend producenten David S. Goyer en Daniel Cerone onthulden dat ze gewoon terug kan keren. ”Als je kijkt naar de vraag of ze terug zal keren, moeten we zeggen dat ze deel van de fundering van de serie is,” begon Cerone. ”Terwijl de verder gaan met dit seizoen, kijken we naar verhaallijnen in andere seizoenen. Daar ligt nog een mooie opening.”

Maar dat kan alleen onder bepaalde voorwaarden. ”Alleen als er een organische reden is om haar terug te brengen naar het verhaal, zouden we dat doen,” vertelde Cerone verder. Die reden is er wel een beetje, want het huis waar John woont, was ooit eigendom van de vader van Liv. Maar natuurlijk moet Griffiths er dan wel mee akkoord gaan.

Ze verdween in ieder geval uit de serie om de simpele reden dat ”het personage vanaf het moment dat we het bedachten verkeerd was, en daar zijn wij schuldig aan,” vertelde Goyer.

Bron: Zap2It

Lees meer over: constantine, nbc, lucy griffiths, matt ryan, serie, john constantine, liv aberdine, hellblazer, harold perrineau, manny

Informatie over de serie: Constantine

Populair nieuws