'How I Met Your Mother' krijgt officieel een spin-off!

How I Met Your Father komt er na enige jaren ontwikkeling dan echt.

Jim Pedd, 22 april 2021 om 13:23

Na jaren van proberen, is het eindelijk gelukt om alle hoofden dezelfde kant op te krijgen. De serie How I Met Your Mother krijgt officieel een spin-off: How I Met Your Father.
De spin-off komt naar Hulu en wordt geproduceerd en geleid door actrice Hilary Duff. Al toen de oorspronkelijke CBS-sitcom tot een einde kwam, keek CBS naar de mogelijkheden voor deze spin-off.

Vader ontmoeten
Hulu zal in eerste instantie een tien afleveringen tellend seizoen maken. Daarin is actrice Hilary Duff te zien als Sophie, een van een groepje vriendinnen die zoeken naar liefde in deze tijden van datingapps.

Duff is betrokken als een van de producenten van de televisieserie, en werkt daaraan mee met medebedenkers Isaac Aptaker en Elizabeth Berger. Bedenkers van de How I Met Your Mother-serie Carter Bays en Craig Thomas zijn uitvoerned producenten.

Het is onduidelijk hoeveel van deze nieuwe serie verbonden is aan het origineel. Hoewel How I Met Your Mother nog altijd immens populair is, is de serie niet op alle vlakken even goed ouder geworden. Elementen zoals de continue jacht van Barney op vrouwen vallen in deze tijden niet altijd even goed.
Bron: Variety

Lees meer over: How I Met Your Father, How I Met Your Mother, CBS, Hilary Duff, Hulu

Informatie over de serie: How I Met Your Mother

Populair nieuws