search
Waarom haatten mensen het einde van 'How I Met Your Mother'?
Series / Nieuws

Waarom haatten mensen het einde van 'How I Met Your Mother'?

How I Met Your Mother had een bepaald niet oncontroversieel einde. En wel om deze reden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De seriefinale van CBS-sitcom How I Met Your Mother is een van de meest controversiële eindes van een televisieserie in recente geschiedenis. Hoofdrolspeler Josh Radnor heeft nu een duidelijke theorie hiervoor.

Fans waren vooral boos volgens hem omdat het makkelijker is om boos te zijn dat de serie niet eindigde zoals ze dat gewild hadden, dan verdrietig te zijn op het feitelijke einde van hun favoriete serie. De show, die tussen 2005 en 2014 te zien was, had zijn einde al ver van te voren opgenomen, mede omdat de kinderen die vaak terugkwamen, niet ouder konden worden.

Boosheid is makkelijker
"Boosheid is een makkelijkere emotie van rouw," begon Radnor. "Mensen vinden het altijd makkelijker om boos te zijn dan om verdrietig te zijn. Ze waren verdrietig omdat hun favoriete serie ermee stopte. En ze waren verdrietig dat het niet precies zo eindigde als zij wilden."

"En in plaats van onze gevoelens van verdriet of verlies te accepteren, wat [makers] Carter [Bays] en Craig [Thomas] eigenlijk wilden, gingen mensen daar op hun heel eigen manier mee om."

Aan het einde van de serie zagen we dat Ted de moeder van de kinderen leerde kennen. Maar zij was slechts korte tijd te zien aan het einde van de serie. Ted eindigde helemaal aan het einde van de serie met Robin, de tante van de jongens, die het eerder uit had gemaakt met Ted en zelfs een langetermijnrelatie had met Barney.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen