Netflix voegt in mei de volgende series toe

Netflix voegt in mei de volgende series toe

Het wordt een topmaand op Netflix, check hier alle nieuwe titels die je kan verwachten!

Jim Pedd, 21 april 2021 19:06

De maand mei wordt druk met nieuwe series op Netflix. Vandaag zetten we alle nieuwe series die je de komende weken kan verwachten voor je op een rij.
Jupiter's Legacy (7 mei): De eerste generatie superhelden heeft de wereld bijna een eeuw lang veilig gehouden. Nu moeten hun kinderen hun nalatenschap waarmaken.

Love, Death & Robots: Volume 2 (14 mei): Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van komedie in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.

Haunted seizoen 3 (14 mei): Gewone mensen vertellen vrienden en familie angstaanjagende waargebeurde verhalen uit hun verleden, vergezeld van ijzingwekkende nagespeelde reconstructies.

Special seizoen 2 (20 mei): Een jonge homo met een hersenverlamming heeft genoeg van zijn geïsoleerde bestaan en besluit eindelijk zelf de regie over zijn leven in handen te nemen.

The Kominsky Method seizoen 3 (28 mei): Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.

Lucifer seizoen 5, deel 2 (28 mei): De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.

The Parisian Agency: Exclusive Properties (31 mei): Deze ongescripte serie volgt de levens van de Parijse familie Kretz. Zij hebben een zeer luxe vastgoedbedrijf.

Lees meer over: Netflix, Mei, Maandoverzicht, Jupiters Legacy, Lucifer

Populair nieuws