'Punisher'-acteur had bijna een rol in 'The Falcon and the Winter Soldier'

Deze acteur had bijna een tweede Marvel-personage gespeeld in de Disney+-serie.

Zilko Tarici, 23-04-2021 10:20

Morgen is het zover: de laatste aflevering van The Falcon and the Winter Soldier is dan te streamen via Disney. En fans kunnen niet wachten wat de finale betekent voor het Marvel Cinematic Universe.
Ook achter de schermen zijn er beslissingen genomen waardoor het MCU weer net iets anders had kunnen zijn. Zo blijkt nu dat Ben Barnes, die we kennen als Jigsaw in The Punisher en zijn rol in de nieuwe Netflix-serie Shadow and Bone, bijna een rol had in The Falcon and the Winter Soldier.

Wat had kunnen zijn
Barnes deed de onthulling tijdens een recente Instagram Live-sessie met Rotten Tomatoes. In dit 'interview' liet Barnes het volgende los over de bijna-casting en hoe het niet doorging door zijn hoofdrol in Shadow and Bone (een serie die begint op de dag dat de laatste aflevering van Falcon verschijnt!):

"Kari Skogland stuurde me een berichtje dat ze The Falcon and the Winter Soldier ging regisseren en dat ze mij in gedachten had voor een personage. Ik was echter net gecast voor Shadow and Bone, dus ik heb geen idee hoe dat had kunnen uitpakken."

Het heeft natuurlijk weinig zin om te speculeren welke rol Barnes gespeeld zou kunnen hebben in de Disney+-serie, maar het is wel een interessant 'wat als'-verhaal. Opmerkelijk is natuurlijk ook dat Barnes eerder al een aandeel had in het Marvel-filmuniversum, hoewel nog steeds niet duidelijk is of de gebeurtenissen in The Punisher wel of niet echt tot het MCU behoren.
Bron: Comic Book

Lees meer over: Ben Barnes, The Punisher, The Falcon and the Winter Soldier, Sebastian Stan, Anthony Mackie

Populair nieuws