'The Big Bang Theory' had heel anders kunnen eindigen

'The Big Bang Theory' had anders kunnen eindigen

Het had ook gekund dat de serie niet zou eindigen met het huwelijk van Sheldon en Amy.

Jim Pedd, 21 april 2021 om 16:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hoewel het bijzonder romantisch was, stelt actrice Mayim Bialik dat haar personage Amy het huwelijksaanzoek van Sheldon nog best geweigerd had kunnen hebben in The Big Bang Theory.
Na jaren van daten en een grote break-up, besloten Sheldon en Amy zich in het begin van het elfde seizoen te verloven. Voor de context: tegen het einde van het tiende seizoen besloot Amy enige tijd in Princeton te werken. De twee kregen een LAT-relatie en in die tijd kreeg Sheldon een assistent in de vorm van Ramona die probeerde hem te versieren. Sheldon reisde daarom helemaal naar de andere kant van het land om Amy ten huwelijk te vragen.

Grote cliffhanger
Bizar genoeg eindigde het tiende seizoen met een grote cliffhanger, want we kregen de reactie van Amy niet meteen te zien. Volgens Bialik had Amy ook nee kunnen zeggen.

"Om eerlijk te zijn, weet ik zeker dat onze schrijvers het er uitgebreid over gehad hebben. We hadden zo'n buitengewone groep schrijvers en een aantal van hen kende ik echt goed. Met hen sprak ik buiten het seizoen om, niet om hen te beïnvloeden of iets dergelijks," begon Bialek.

"Ze hadden niet per se een unanieme afspraak over wat er kon gebeuren. het is iets waar ze echt met z'n allen over hebben moeten praten om te kijken: 'Wat gaan we doen?'"

En nee was dus ook een antwoord.
Bron: Insider

Lees meer over: The Big Bang Theory, CBS, Mayim Bialik, Jim Parsons, Sheldon Cooper, Amy Farrah Fowler

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws