search
Nieuwe ruimteschepen op foto's 'Star Wars: Andor'
Series / Foto's

Nieuwe ruimteschepen op foto's 'Star Wars: Andor'

Star Wars: Andor wordt op dit moment opgenomen en is volgend jaar te zien.

De opnames van Star Wars: Andor zijn in volle gang. De prequel op de film Rogue One: A Star Wars Story zal volgend jaar ergens op Disney+ debuteren.

In de serie keert acteur Diego Luna terug als de Rebel Cassian Andor. We zullen in de serie meer leren over de vorming van de Rebellen tot een formidabele kracht die het op kan nemen tegen het Keizerrijk. En aangezien het een Star Wars-serie is, kunnen we ook nieuwe schepen en exotische planeten verwachten.

Nieuwe ruimteschepen
Een nieuwe setfoto die met behulp van een drone is gemaakt van de Coryton Refinery in Essex laat een heel nieuwe rits ruimteschepen zien. Op Instagram kan je door de foto's bladeren:

Post verwijderd

Vorig jaar vertelde Diego Luna in een interview dat de serie voor hem voelt als een "hele lange film". Met Star Wars: Andor willen Disney+ en Lucasfilm laten zien hoe Cassian Andor werd tot wie hij is.

Het is nog niet bekend wanneer de serie Star Wars: Andor precies te streamen is. De verwachting is dat het ergens in de tweede helft van dit jaar het geval zal zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen