search
Hoopvolle update rond de drie 'The Walking Dead'-films
Series / Nieuws

Hoopvolle update rond de drie 'The Walking Dead'-films

Andrew Lincoln heeft een hoopvolle boodschap voor fans van The Walking Dead.

De bedoeling is dat er snel begonnen wordt met de opnames van de eerste The Walking Dead-film. Dat zegt acteur Andrew Lincoln, die in drie films terugkeert als Rick Grimes.

Lincoln vertrok de televisieserie tijdens het negende seizoen. Eerder schatte hij dat deze lente, wellicht pas in de zomer, de opnames van de film zullen beginnen. Scott Gimple beloofde eerder dat de films er snel zouden komen, maar dat is nog altijd niet het geval.

Zo snel mogelijk
Drie jaar en een pandemie later is men nog niet begonnen met de opnames. Maar volgens de Engelse acteur wordt ernaar gekeken om zodra het kan wel te beginnen.

"Op dit moment ben ik niet bezig met opnames," aldus Lincoln. "Ik zit zeker in lockdown op dit moment. Maar we zijn erg blij dat we, op de eerste mogelijke kans, kunnen beginnen met de opnames. We kijken om daar in deze lente mee te beginnen. Ik kan in elk geval niet wachten."

In juli 2020 werd door de producenten bevestigd dat er achter de schermen alles aan gedaan werd om te kunnen beginnen met de opnames. De bedoeling is en blijft om de drie films in de bioscoop uit te brengen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen