search
Fan van 'The Walking Dead'-schurk Negan? Dan hebben we goed nieuws voor je
Series / Nieuws

Fan van 'The Walking Dead'-schurk Negan? Dan hebben we goed nieuws voor je

Er wordt door AMC en Jeffrey Dean Morgan gekeken naar een spin-off over Negan.

In de laatste aflevering van het verlengde tiende seizoen, liet The Walking Dead het achtergrondverhaal van antiheld Negan zien. En nu lijkt het erop dat er meer aankomt.

Eerder al bleek dat televisiezender AMC kijkers in een enquête vroeg of ze meer rond Negan wilden zien. En volgens acteur Jeffrey Dean Morgan vinden er inderdaad gesprekken plaats over een spin-off.

Negan-serie?
Volgens Jeffrey Dean Morgan, die al sinds 2016 onderdeel uitmaakt van de franchise, wordt er naar twee mogelijkheden gekeken. Maar er is nog niet concreet op dit moment.

"We zullen zien, maar er wordt absoluut over gesproken. Ik geloof dat ze meerdere opties overwegen. Ik heb absoluut gesprekken gevoerd over de mogelijkheid om het verhaal van Negan voort te zetten," begon Morgan.

"Maar je weet dat we net Here's Negan hebben gemaakt, een soort prequel op hoe Negan deze man werd. En dat heb ik samen met mijn echtgenote mogen opnemen. Dat was briljant. En wat was dat leuk om te doen, en volgens mij werd het echt een goede aflevering."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen