Druk weekje: Disney+ voegde 6 nieuwe series toe

Druk weekje: Disney+ voegde 6 nieuwe series toe

Check hier alle nieuwe titels die Disney+ deze week heeft toegevoegd.

Jim Pedd, 24 april 2021 om 17:44

Het is een drukke week op Disney+, met een hele rits nieuwe toevoegingen. We zetten eerst de series met een nieuwe aflevering op een rij en kijken dan naar series met complete seizoenen.
The Falcon and the Winter Soldier (S01E06): Wanneer de Flag Smashers hun inspanningen vergroten, komen Sam en Bucky in actie.

The Mighty Ducks: Game Changers (S01E05): Evans vader komt onverwachts opdagen, wat de zaken voor Evan, Alex en zelfs Bombay compliceert.

Nieuwe seizoenen
En dan zijn er nog de series met nieuwe (of gewoon complete) seizoenen.

9-1-1 (seizoen 4): Over de levens en de carrières van hulpverleners die elke dag weer hun leven wagen om anderen te redden.

9-1-1: Lone Star (seizoen 2): Rob Lowe speelt een brandweerman uit New York die verhuist met zijn zoon naar Austin. Daar moet hij een balans vinden tussen zijn plicht richting hulpbehoevende mensen en het oplossen van de (vele) problemen in zijn eigen gezin.

Secret of the Whales (seizoen 1): De serie dompelt kijkers onder in de walviscultuur en onthult de mysterieuze en prachtige wereld van de walvissen.

Dawn of the Nazis: Hoe zag Duitsland eruit toen het de nachtmerrie van de Tweede Wereldoorlog in stapte? Dit programma bestaat volledig uit gerestaureerd en ingekleurd archiefmateriaal en is net een levensechte horrorfilm over Hitlers opkomst naar de macht.

Lees meer over: Disney Plus, Weekoverzicht

Populair nieuws