Nieuwe setfoto van Netflix-serie 'The Umbrella Academy' seizoen 3

Nieuwe setfoto van The Umbrella Academy seizoen 3

Elliot Page geniet van het zonnetje op de set van Netflix-hit The Umbrella Academy.

Jim Pedd, 26 april 2021 om 07:04

De sterren van The Umbrella Academy zijn druk bezig met de opnames van het derde seizoen. Fans kunnen niet wachten om te zien wat er gaat gebeuren met de Hagreeves-familie in het nieuwe seizoen.
Sinds de productie van start is gegaan, hebben we heel wat teases gezien van de castleden. Zo deelde acteur Justin H. Min een blik op de Sparrow Academy. En deze week liet Elliot Page een beeld zien van zichzelf op de set.

Setfoto van The Umbrella Academy
Page schreef op Instagram een korte tekst bij de foto: "Sending some love". Ook tagde ze het account van de Netflix-serie, dat weer reageerde. En er waren meer reacties, waaronder van Marion Cottillard, maar ook van co-sterren Cazzie David en Justin Cornwell.

Hieronder de foto:Aan het einde van het tweede seizoen van The Umbrella Academy keerde de familie Hargreeves terug in de toekomst. Maar die was heel anders dan wat ze achtergelaten hadden: The Umbrella Academy is nu vervangen door de Sparrow Academy, waar hun voormalig dode broer Ben lid van is.

Volgens Netflix is Ben nu "een Machiavelli-achtige tacticus, die in een mooi lijf met een innerlijke octopus zit. Hij is keihard, pragmatisch en hyper-actief, Ben is vastbesloten zijn status als leider te verdienen."
Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, Elliot Page, Justin H Min, Cazzie David, Justin COrnwell

Populair nieuws