search
'The Walking Dead'-ster is helemaal klaar voor terugkeer
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-ster is helemaal klaar voor terugkeer

Andrew Lincoln kijkt er al naar uit om weer terug te keren als Rick Grimes.

Andrew Lincoln maakt zich langzaam klaar voor zijn terugkeer als Rick Grimes. Komende lente verwacht de acteur te beginnen met de opnames van de drie films die rond zijn personage gemaakt worden.

The Walking Dead krijgt straks dus drie films, waarin Rick Grimes terugkeert. De films krijgen een groter budget dan bijvoorbeeld de serie, zodat ze ook echt bioscoopwaardig zijn. De productie had al in 2019 moeten beginnen, maar een rits vertragingen zorgde ervoor dat Lincoln maar niet terug kon keren.

The Walking Dead-films
"In eerste instantie miste ik hem niet zo heel erg, omdat ik de films als een goede manier zag om mijn verhaal af te ronden," vertelde de Britse acteur.

"Daarnaast heb ik altijd erg nauw contact met mijn vrienden in Atlanta, dus ik spreek ze nog altijd. Maar toen kwam de wereld in een unieke situatie en moesten we allemaal op de pauzeknop drukken. Er gebeurde zoveel in het land dat ik als mijn tweede thuis zie."

The Walking Dead krijgt nog 1 seizoen en dan is de hoofdserie voorbij. Gelukkig voor de fans, komt AMC met tal van spin-offs de komende jaren.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen