'Shadow and Bone'-makers weten nu al waar het tweede seizoen over moet gaan

Shadow and Bone-makers over tweede seizoen

De hitserie van Netflix moet bijna wel een tweede seizoen krijgen, of niet dan?

Jim Pedd, 26 april 2021 om 09:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het acht afleveringen tellende eerste seizoen van Shadow and Bone is nu te zien op Netflix. Aan het einde legt de show duidelijk de grondvesten voor een tweede seizoen.
Het eerste seizoen van Shadow and Bone is heel duidelijk de reis van Alina Starkov. Ze begint als kaartenmaker en weeskind, maar eindigt met de Sun Summoner die de kracht zou moeten hebben om de wereld te redden. Vanaf hier volgen spoilers!

Tweede seizoen van Shadow and Bone
Aan het einde van het eerste seizoen is Alina duidelijk krachtiger dan ooit. En de Darkling is nu ook echt een schurk, die niet alleen de Shadow Fold heeft gemaakt, maar ook heel nieuwe monsters weet te scheppen.

"In de boeken heten ze Nichevo'ya, wat Ravkan is voor 'niets' en zij zullen een hele geschikte tegenstander zijn voor Alina, Mal en iedereen die vlucht naar Kirigan, mochten we het privilege hebben een tweede seizoen te maken," aldus showrunner Eric Heisserer. "Ze zijn extra gevaarlijk omdat ze tegen het zonlicht kunnen."

"Beiden zijn sterker dan ooit in het eventuele tweede seizoen, maar ik denk dat Alina diep van binnen weet dat ze, zelfs met die amplifier, niet genoeg krachten heeft om de Fold te verwoesten. Dus we zullen verkennen welke andere opties ze heeft in het tweede seizoen."
Bron: Collider

Lees meer over: Shadow and Bone, Eric Heisserer, Netflix, Leigh Bardugo

Populair nieuws