Nieuwe foto van Guillermo Del Toro's 'The Strain'

Nieuwe foto 'The Strain'

De nieuwe serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Del Toro en Chuck Hogan.

Zilko Tarici, 16 januari 2014 om 09:39


Een nieuwe foto van FX-serie The Strain is online verschenen. Op de foto zien we hoofdrolspeelster Mia Maestro aan boord van een vliegtuig. Degenen die het boek hebben gelezen, weten dat dit een belangrijk moment is.

Tijdens een TCA-presentatie gisteravond werd door showrunner Carlton Cuse (Bates Motel) aangekondigd dat hij hoopt dat er vijf of zes seizoenen van The Strain zullen komen. Guillermo Del Toro, die de boekenreeks waarop de serie is gebaseerd samen met Chuck Hogan schreef, heeft de pilot geregisseerd. De eerste reacties waren naar verluid erg positief. Vampiers zouden voor het eerst sinds tijden weer eens eng zijn.

The Strain vertelt het verhaal van Dr. Ephraim Goodweather (Corey Stoll), het hoofd van het Center for Disease Control Canary Team in New York City. Hij en zijn team moeten de mysterieuze uitbraak van een virus dat vampirisme lijkt te veroorzaken, onderzoeken. Terwijl het virus zich verspreidt, moeten Eph en zijn team een oorlog uitvechten die het lot van de mensheid bepaalt.

Naast Maestro en Stoll zijn ook o.a. Sean Astin en Kevin Durand te zien in The Strain.

Bron: ShockTillYouDrop

Lees meer over: the strain, gullermo del toro, chuck hogan, corey stoll, kevin durand, sean astin

Informatie over de serie: The Strain

Populair nieuws