search
Eerste synopsis 'The Walking Dead' seizoen 4B
Series / Nieuws

Eerste synopsis 'The Walking Dead' seizoen 4B

Deze klinkt weinig hoopvol...

De eerste synopsis van The Walking Dead seizoen 4B is binnen, en geeft een mooie indruk van wat we kunnen verwachten de komende afleveringen. Ondanks de woorden van producent Robert Kirkman, dat het seizoen hoopvol zal eindigen, klinkt de synopsis alles behalve hoopvol.


De synopsis gaat als volgt: "In de nasleep van de verwoestende gebeurtenissen in de season finale, voelen Rick en de groep nog altijd het verlies van hun thuis, familie en vrienden. Nu de gevangenis vernietigd is, zijn de overlevenden verspreid, en gaan ze allemaal hun eigen weg, onzeker over het lot van de rest."

"Wat achter de hekken en muren al een moeilijk en uitdagend leven was, wordt nog gevaarlijker als ze blootgesteld worden aan nieuwe gevaren, nieuwe vijanden en hartbrekende keuzes. Hun geloof zal grondig getest worden "“ sommigen zullen breken en anderen verlost worden."

In de Verenigde Staten wordt het nieuwe seizoen op 9 februari hervat. In Nederland zendt Fox vanaf 11 februari elke dinsdag om 22.10 uur de nieuwe aflevering uit, dus 48 uur na de release in de VS.

Aanbevolen artikelen